30. lokakuuta 2013

Yöpöytä

Hoksasin tuossa yhtenä päivänä, että tarvitsisin/tarvitsisimme uuden/uudet yöpöydät. Tällä hetkellä yöpöytien virkaa hoitaa Anttilasta ostetut valkoiset parvekejakkarat, joiden piti olla 4,5 vuotta sitten väliaikaisratkaisu, mutta ovat siitä saakka toimittaneet yöpöytinämme.

Ongelmana uusissa yöpöydissä on, että missään ei oikein ole mallia, jonka meille haluaisin: joko yöpöydät ovat liian korkeita tai sitten sellaisia palikkamalleja, jotka ovat ihan kauheita. Etsiskelin netistä hieman ideoita ja alla olevat ratkaisut miellyttivät silmää. Oma suosikkini on vanha tuoli: avoappivanhemmillani on "hoidossa" viimeisimmästä muutostamme mummoni hääpöytäkaluston kaksi tuolia eli ne voisivat ajaa asiansa. Tuolit ovat olleet aikaisemminkin hyötykäytössä, mutta ajattelin muuton yhteydessä, että ne eivät mahdu nykyiseen asuntoon. Nyt tuolit pääsisivät taas hyötykäyttöön ja ihana muisto mummosta säilyisi <3Hauska idea, mutta jakkaralle ei ihan hirmuisesti saa mahtumaan.


Vanha laatikko toimii samalla myös kirjahyllynä.


Tuolin päälle mahtuu valaisin, kirjat, lehdet, kukka.....


Designia yöpöydäksi.

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla! Hauskoja ideoita yöpöydäksi. Itse haaveilen valkoisesta Hayn Tray-pöydästä :) Toi Componibilikin olisi laatikoineen varmasti kätevä! Mulla on tällä hetkellä Indiskan yöpöytä, mutta se on turhan pieni enkä saa kaikkia kirjojani + kaikkea muuta tilpehööriä ja lamppua kunnolla mahtumaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei huippuu, että tykkäät blogista :-) Tuo Hayn Tray- pöytä on tosi magee, mutta meidän makkariin auttamattoman iso ja tuo hinta on melko suolainen... Componibilikistä tykkään, koska se on tarpeeks korkea ja sisään saa kamat piitoon :-) Mulla on tuo sama ongelma tällä hetkellä kun sulla eli kaikki tilpehööri ei mahdu kunnolla pöydälle. No, jos ens viikolla kävis hakemassa sen tuolin ja verhoilis sen uudelleen, niin siihen ainaki mahtuis kaikki tilpehöörit päälle :-) Hauskaa iltaa ja lukemisiin! <3

      Poista

Kiitos viestistäsi!