perjantai 21. helmikuuta 2014

Silk Oil of Morocco osa 1

Monet ovat varmaan kuulleet jo moneen kertaan arganöljystä ja kuinka sitä käytetään hiustenhoidossa. Sain testiin ihanalta Ninalta <3 Silk Oil of Morocco- tuotteita, kun hän kuuli hiuspohjani lohduttoman tilanteen. Niille, jotka ovat uusia tulokkaita blogini lukijakuntaan voin kertoa, että tänä talvena olen saanut viimeisen päälle taistella kuivaa ihoa sekä kuivaa hiuspohjaa vastaan. Kortisonit eivät enää kiinnosta ja olen valmis kokeilemaan luonnollisempaa vaihtoehtoa. Nina lähettikin minulle testiin merkin Syväkosteuttavasta sarjasta shampoon, hoitoaineen sekä tehohoidon. Lisäksi paketista löytyi pieni lasipullo puhdasta arganöljyä sekä Silk Serum hiuksille ja iholle. Mainittavaa on, että tuotteet eivät sisällä sulfaatteja (suolaa), joka kuivattaa ihoa eikä parabeeneja (säilöntäaineita), jotka saattavat sisältää syöpää aiheuttavia ainesosia. Se mitä ihanaa tuotteet sisältävät on sertifioitua arganöljyä, joka antaa voimakkaan kosteuden ja ylläpitää ihon tasapainoa sekä runsaasti E, F, A ja C – vitamiineja, Omega- 9 ja välttämättömiä rasvahappoja. Nam nam! :-)


Syväkosteuttava sarja monessa eri koossa


Odotukset sarjasta olivat ennen ensimmäistä kokeilukertaa kovat ja ne omaksi yllätyksekseni täyttyivät: hiuspohjaa ei kutittanut pesun jälkeen ja punaisuus oli laskenut huomattavasti. Monen muun shampoon ja hoitoaineen jälkeen kutina on aivan järjetön eli helpotus oli suuri, kun hiuspohjani reagoi näinkin hyvin. Laitoin vielä pyyhekuivauksen jälkeen hiuspohjaan ja hiuksiin Silk Seerumin ja kuivauksen jälkeen hiukset olivat megasilkkiset. Tuote sopii myös iholle ja lisäsinkin sitä kasvoille ja hiusrajan pahimpiin kuiviin kohtii. Uskomaton tuote ja toimii!

Aikaisemmin käytössä ollut melko tunnettukin arganöljy tuote ei todellakaan antanut tällaistä tulosta. Silk Oil of Morocco- tuotteissa onkin markkinoilla olevista tuotteista eniten arganöljyä. Yllättävää oli myös, että hiukset eivät tuntuneet rasvaisilta, vaikka länttäsin melkoisen määrän seerumia hiuksiin. Lisäksi voin vilpittömästi kehua tuotteiden tuoksua: ihanan puhtaan raikas eikä ollenkaan läpitunkeva ja ärsyttävä. Tää tykkäis! :-) Suosittelen tuotteiden kotisivuilla olevaa Usein kysyttyä- palstaa. Itselle se ainakin avasi monta tuotteisiin liittyvää kysymystä. En nimittäin niele purematta kaikkea ;-)

Silk Serum


Laittelen lisää infoa viikon päästä, kun olen testannut tuotteita lisää. Laitan samalla ennen ja jälkeen kuvia ainakin hiusten kunnosta. Yritin tänään ottaa ennen- kuvia hiuspohjan tämänhetkisestä kunnosta, mutta ne näytti aika kummallisilta eli katotaan saanko mä teille kauhugalleriakuvia aikaiseksi ;-)

Jos kiinnostus sarjaan ja tuotteisiin heräsi jo tämän postauksen ja postauksen linkkien perusteella, niin tuotteita saa CosMerya- verkkokaupasta, jonne teille ihanat lukijat on voimassa 15% alennus helmikuun loppuun alennuskoodilla CLASSY. Nyt siis kipinkapin ostoksille! :-) Silk Oil of Morocco-tuotteet löydät verkkokaupasta TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!