24. huhtikuuta 2014

Virheostokset

Sarjassamme verkkokaupan virheostokset a la Ellos. Tuota mekkoa hehkutin ja odotin kieli pitkällä, mutta kuinkas sitten kävikään: väri oli ihan lattea ja koko kerrankin liian iso. Otin koon 52 ja se oli aivan liian iso. Mekko lähinnä roikkui päällä. Olisin voinut totta kai vaihtaa pienempään kokoon, mutta mekko ei muutenkaan ainakaan mun kroppaa imarrellut ja tuo väri oli tosiaan platku (laimea) verrattuna tuohon kuvan väriin. Palautukseen siis.Toinen virheoston on myös Ellokselta ja kyllä se on nyt meikäläisen uskottava. Jos chinos- tyylisiä pöksyjä haluan, niin ne on oltava ehdottomasti paljon löysemmät ja SUORALAHKEISET. Noissa pöksyissä näytin lähinnä läskiltä, nahistuneelta porkkanalta. Lisäksi kangas oli niin ohutta, että joka pirullinen niemi ja nyppylä kuulsi läpi eli sitä rentoa chinos- fiilistä ei oikein tullut peilin edessä, vaan lähinnä itkunsekainen nauru. Mutta nyt en perkule lannistu! Ne chinot löytyy myös tälläiselle reitevälle ja persevälle, vaikka henki menis. Toivottakaa siis onnea, koska veikkaan, että se henki menee! :-D
2 kommenttia:

 1. Heips!
  Tuo samainen housuongelma kiusaa myös minua, miksi ei löydy vaaleita tai edes värillisiä housuja, joista ei jokainen muhkura paistaisi läpi. Rento malli olisi hakusessa täälläkin. Minkähänlaiset on nuo hm+ chinot? Hihkaise täällä jos löytyy mukavat, toinen reitevä ja persevä kiittää:)
  Kikka

  VastaaPoista
 2. Hojo Kikka! :-)
  Todellakin laitan tänne blogin puolelle, jos löydän sellaset rennot pökät :-) Mietin iteki noita Henkan chinoseja, koska niissä olis suora lahde. Noita samoja housuja oli viime vuonnakin ja sillon mietin niitä sellaisina oranssinpunaisina, mutta sit hylkäsin idean. Pitää miettiä, jos tilaisi nuo kokeeksi ja kattois piruuttain matskun :-) Raportoin sit tänne josko me reiteväperseiset viimein löydettäis "ne" pöksyt. Ihanaa viikonlopun jatkoa! :-)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!