9. lokakuuta 2014

Roosa nauha- päivä

Syöpä. Tuo sana ja tauti tuli konkreettisesti omaan ja miehen elämään tänä keväänä. Alkoi kyhmystä kaulalla ja sitten mentiinkin pikavauhtia hoitoputkeen ja syyskuussa siitä putkesta ulos terveenä, mutta enemmän ja vähemmän mankelin välistä tulleena. Perkeleellinen tauti ja vielä perkeleellisemmät hoidot onneks takana ja nyt hidas toipuminen koko perheellä, mutta nyt ei oo kiire minnekään.

Huomenna perjantaina 10.10 vietetään Roosa nauha- päivää. Rintasyöpä on ollut jo hyvin pitkään naisten yleisin syöpä Suomessa. Siihen sairastuu vuosittain noin 4 700 naista eli lähes joka kahdeksas nainen. Roosa nauha -keräyksen avulla voit antaa tukesi tärkeälle kotimaiselle tutkimukselle, jolla edistetään syövän ehkäisyä, varhaista toteamista ja hyviä hoitoja jokaisen suomalaisen naisen puolesta.

Voit osoittaa tukesi työ-, harrastus- tai ystäväpiirissäsi pukeutumalla huomenna Roosa nauha -päivänä pinkkiin. Käy myös hakemassa lähelläsi sijaitsevasta myyntipisteestä oma Roosa nauhasi, jonka tänä vuonna on suunnitellut Minna Parikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!