9. elokuuta 2016

Maksihamemania

Otin Italian reissulle mukaan maksihameen tyylin just in case, mutta se osoittautuikin parhaaksi ja käytännöllisimmäksi vaatekappaleeksi. Vaikka syksy tekee tuloaan, niin oletan hame- ja sandaalikelien jatkuvan vielä sen aikaa, että pääsen käyttämään näitä Elloksen maksihameita. Viimeinkin hame, jossa ei ole pipariin asti ulottuvaa halkiota. Halleluja! Katotaan millaisia ovat livenä, koska pistin ne vasta tilaukseen. Reissussa yhdistin hameen valkoiseen miesten paitaan, josta käärin hihat ylös ja se kombo toimi kuin häkä. Sopivan vilpoisa shoppailuasu. Viileämmillä keleillä tuo hame menee bikerin ja lenkkareiden kanssa.

Pitäiskö mun tehdä muuten pari inspiskollaasia tänne blogin puolelle? Mitä ootte mieltä?
10 kommenttia:

 1. Inspiskollaaseja on kiva katsella.:)

  Toivoisin kyllä kuvaa sinusta esim. tuossa reissuasussasi, koska toisten asukuvista saa itsekin inspiraatiota.:) Maksihame on tosiaan ollut hyvä hankinta, itse käytin sellaista paljon viime lukuvuonna koulussa. Tosi helppo pukea aamulla kiireessä vaikka kalsareiden päälle ilman, että näyttää täysin räjähtäneeltä.;) Mutta tietysti elegantimpikin käyttö toimii.x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vissiin miehen ottama kuva tuosta asusta reissussa eli katotaan voiko sitä julkasta :-D Ja tuosta maksihameesta oot NIIN oikeessa: se käy vaikka niiden kalsareiden päälle :-D Monikäyttöhameesta on siis kyse :-D

   Poista
 2. Joo, mäkin haluan kuvia Sinusta näissä ihanuuksissa! Ja kollaasit rulettaa aina!! Mä tosin en voi pitää maxihametta, toi etukupu on kuin viimeisillään raskaana (enole) enkä sit vaan voi... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sie ja siun etukupu :-D Joo pitää nyt ryhdistäytyä asukuvien suhteen ja kuvata ainaki noi maksihameet. Katotaan, jos saan viikonloppuna inspiksen noista kollaaseista. Niistä saa itekin inspistä ja jäsenneltyä vaatekaappiaan :-)

   Poista
 3. Apua, taas nuoruusvuosieni muotivaate, joka on tehnyt paluun :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maksihame, tolppanilkkurit ja napapaita ja se olis sit siinä :-D

   Poista
  2. Ja pikkureppu. Tolppanilkkurit voisin jopa huolia :D

   Poista
  3. Hauska, että mainitsit: menin hankkimaan tolppanilkkurit eli enää puuttuu se napapaita :-D

   Poista

Kiitos viestistäsi!