31. joulukuuta 2016

Paljetit arjessa

Vuoden viimeinen päivä ja samalla vuoden viimeinen postaus. Mun postaustahti ei oo päätä huimannu, mutta kuten sanottu, niin en ole jaksanut ottaa asiasta hirmuisesti painetta, koska väkisin päkistäminen näkyy heti täällä blogin puolella. Jätän tämän vuoden mielelläni taakseni ja toivon, että ensi vuosi olisi edes hitusen helpompi. Isän kuoleman jälkeinen elämä on ollut todella haastavaa ja viimeiset puoli vuotta on menny jotenkin autopilotilla. Nyt kroppa alkaa huutaa lepoa ja keskiviikkona piti taipua lääkärin pakeille ja aika on mennytkin sen jälkeen sängyn pohjalla nukkuessa ja toipuessa pirullisen ärsyttävästä flunssasta. Vihaan olla kipeänä!!

No mut iloisempiin aiheisiin, tällä kertaa suorastaan välkehtivään sellaiseen :-) Joku viisas on sanonut, että alemyynneistä kannattaa ostaa vain klassikoita ja laatua, mutta itse nään alemyynnit juuri sellaisena, joista kannattaa hankkia vaatekaapin överijutut. Tästä syystä vaatekaapissani on kolme eriväristä paljettialehankintaa ja kyllä: myös niitä överialehankintojakin. Paljetit on mielletty juhla- ja bilepukeutumiseen, mutta itse haluaisin käyttää niitä myös arkena. Laitoinkin Pinterestin laulamaan ja löysin pari ideaa, joiden avulla voi paljetit ujuttaa arkipukeutumiseen ja saada hieman glitteriä ja glamouria arkeen. Hyvää uuden vuoden iltaa siis kaikille näiden kuvien myötä ja älkää tehkö mitään typeriä uuden vuoden lupauksia. Ne on luusereille!
4 kommenttia:

 1. Hello blingblinghoney!! Mä ostin sellaiset "tekonahkahousut" ja kuvittele miltä ne näyttää... hehehehe, mutta en palauta... Mä promisen laittaa ne meidän treffeille, saat sit livenä hekottaa!! Paranemista muru ja paljon kaikkea blingihanaa vuodelle 2017! Pst. Kaksoset on ihan in love niihin sieniin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa, että sä ostit ne!!!! Ja on aivan takuulla mageet sun päällä!!! <3 Mistä sä ostit ne? Ja kaksosille terkkuja .-)

   Poista
 2. Jou! Henkkamaukasta tilasin, aika hauskat jalassa, tartteiskos yläosaksi jotain vai meniskö Madonnan tötterötyylillä!?!? ;-)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!