22. kesäkuuta 2017

Mangon alesta

Perinteisesti alemyynnit alkavat juhannukselta, mutta miten musta tuntuu, että ne alkavat joka vuosi aikasemmin ja aikasemmin. Olen näissä alemyynneissa yrittänyt suitsia itseäni ja tehnytkin (ainakin omasta mielestä) maltillisia hankintoja. Laittelin täällä Nanson alehankinnoista ja ne meni nyt valitettavasti palautukseen, vaikka olivatkin ihan kivoja. En halua enää kaapinlämmittäjiä eli senkin takia tuo "ihan kiva" ei enää riitä. Säästyy rahat eikä vituta niin paljon.

Mangon Violeta- malliston alemyyntiä odotin kaikkein eniten ja sieltä laitoin tilaukseen tosi kivan puseron. Vaikka kyse on kollarityyppisestä ylöosasta, niin sanotaanko kauniisti, että näissä suomisäissä ei hieman paksumpi matsku haittaa, joten odotan innolla tuota. Raportoin tuosta puserosta asukuvan kanssa (nyt pyhästi lupaan laittaa asukuvia!). Muuten: Mangon verkkokaupasta voi tilata tuotteet lähimpään Mangoon ilman postikuluja. Itselle tuo toimii, koska Violetaa ei vielä myydä Mangossa Suomessa.
4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä ja hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Minäkin tilasin Nanson pitsiraidan. Ihana materiaali, mutta lyhennän sen puseroksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äärimmäisen loistava idea, koska se on tosiaan liian pitkä ja toimii just hieman lyhyempänä. Näinkö mun pitää tilata se pusero uudelleen ja pyytää äitiä lyhentämään se :-D

   Poista

Kiitos viestistäsi!