9. toukokuuta 2020

Kevään/kesän 2020 trendit

Koska kevät on jo täällä ja kesä tulee ennen kuin sen huomaakaan, niin päätin koota kevään ja kesän 2020 vaatetrendit yhteen postaukseen. Väritrendit jaoinkin täällä blogissa jo aikaisemmin.Kukkaprintit
- kukkakuosit näkyy jo nyt kaupoissa ja varsinkin isot kuosit ovat nyt erityisen trendikkäitä.

Röyhelöt
- nyt saa röyhelöt olla runsaita ja ne saa pörhöttää. Tämän trendin ultimate vois olla puuvillainen valkoinen mekko röyhelöillä. Sellainen on itsellä haussa :-)

Yhden värin asut
- tää trendi on jotenkin niin ysäri ja catwalkeilla onkin näkyny yhden värin housupukuja.

Luonnonmateriaalit
- luonnonmateriaaleista varsinkin pellava on nyt trendikäs ja samalla ihanan vilpoinen ja kestävä luonnonmateriaali. Harmittaa, kun laitoin omat puuvillapellavaiset t-paidat kieroon. Damn!

Huivit
- musta tuntuu, että huivit raitojen kanssa on jokakeväinen trendi eli ei tästä enempää.

Erilaisten kuosien yhdistäminen
- tää on yks mun tämän kevään suosikkitrendeistä ja eri kuosien yhdistäminen on oman taiteenlajinsa ettei näytä ihan kylähullulta. Pitääpä koluta hieman Pinterestiä, koska oma kuosiyhdistäminen rajoittuu tällä hetkellä raidan ja kukkakuosin yhdistämiseen. Laitan löydät tänne blogiin.

Shortsit
- shortsit ja varsinkin bermudashortsit on nyt toimistossakin salonkikelpoiset yhdistettynä  perusbleiseriin, joka on tänä keväänä ylisuuri.

70- luku
- AAARGH! Tään vuosikymmen on kyllä niin nähty moneen kertaan, joskin nuoremmalle polvelle voi olla ihan raikaskin kymmen vaatteissa. Itselle ei.

Denim
- nyt denim jyrää ja tään trendin voi yhdistää tuohon aikaisempaan yhden värin asuun: päästä varpaisiin vaaleaa denimiä. Niin ysäriä tämäkin, mutta voi toteuttaa modernistikin. Pitääki kaivaa kaapista farkkupaidat.

Musta- valkoiset pilkut
- tää trendi oli jo vuosi sitten, joten en tiedä onko tää itselle mikään uus juttu. Kiva lisä vaatekaapppin esim. puseron muodossa tai sit asusteissa. Pallokuosinen huivi?

Virkattu pitsi
- paino sanalla virkattu eli hieman 70- luvun vibat. Virkattu pitkä liivi vois olla ultimate trendi tästä.

Liivit
- erilaiset liivit tulee taas ja itsellä on etsinnässä valkoinen pitkä liivi tyyliin "otin bleiseristä hihat pois". Skarppia siis.

Housupuvut
- mulle tulee tästä trendistä edelleen ysäri mieleen ja kankaana joku karsee teryleenimuovipoluesteri. Yöks.

 

Leveät vyöt
- kaivelin vyövarastojani ja löysin pari leveää vyötä. Eri asia meneekö ne enää vyötäröön vai nilkkaan....

Kengissä neliskulmainen kärki
- tää trendi vie kyllä taas niin ysärille ja oman kenkävaraston jo edesmenneisiin aarteisiin. Kiiltonahkaiset slingbackit neliskulmaisella kärjellä ja ai, kun oli kiva kävellä. Not.

Puhvihihat
- tästä uudelleen lämmitetystä trendistä innostuin ja nyt on etsinnässä valkoinen paitapusero muhkeilla puhveilla. Voi jäädä haaveeks pluskokoisena.

Höyhenet ja sulat
- joo... mitäs tähän nyt sanois? Asusteissa fine, mutta ehkä tääkin on jo tähän ikään mennessä nähty.

Värillinen nahka
- tästä trendistä tykkään ja taidanpa kaivaa kaapista keltaisen bikerini. Jos joku löytää laventelin värisen crossbody- laukun, niin hihkaskaa. Sellainen on nimittäin ostoslistalla.

Trenssi
- trenssi? Keväällä? Ylläri. Jos löydät ruskean, pitkän nahkatrenssin, niin se kannattaa laittaa hankintaa. Se on ns. ultimate trendi, jos trenssiä haluaa käyttää.

1 kommentti:

  1. Tämä postaus oli kyllä hyvin tiivistetty ja silti todella kattava postaus tämän kevään ja kesän trendeistä! :) Monia suosikkeja näistä löytyy ja monia on tullut jo viime kesänä hankittua. Laventelin väristä / liilaa laukkua kannattaa kysyä kotimaiselta Cobblerinalta, hällä on aivan ihanaa tuon sävyistä nahkaa! <3

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!