28. heinäkuuta 2020

House of Organic- ostosten unboxing

Tään postauksen piti ilmestyä jo kesäkuussa, mutta oli hautautunu blogin luonnoksiin. No, tähän mennessä olen testannut ostokset moneen kertaan, joten onni onnettomuudessa ja pääsen viimein antamaan arviot tuotteista.

Luonnonkosmetiikkaverkkokauppa House of Organicilla on tähän mennessä ollut pari kertaa luonnonkosmetiikkapäivät, jolloin todellakin kannattaa olla valppaana ja käyttää kaikki tarjoukset hyväksi. Vaikka kampikset on jaettu useammalle päivälle saa kampiskoodilla kaikki tuotteet samaan pakettiin ja yksillä postareilla, vaikka tuotteita ostaisi useampana päivänä. Kätevää!

Mutta niistä tuotteista. Tällä kertaa ostoskoriin meni lähinnä ns. kokeilutuotteita sekä pari kosmetiikkakaapin vakkaria. Edellisellä kerralla ostin enemmän hoitotuotteita testiin ja löysin pari uutta tehotuotetta. Nuo Pulpe de vien kangasnaamiot oli niin edullisia ja niitä oli hehkutettu useammassa blogissa, joten ostin niitä useamman kappaleen. Kaksi kangasnaamiota on nyt käytetty ja voin sanoa useampia kangasnaamiomerkkiä kokeilleena, että hinta-laatusuhde näissä on kohdallaan: seerumia naamioissa on sopivasti (eivät lillu liikaa liemessä), kangas on kerrankin reilu ja voisin sanoa, että sopivat useammalla kasvonmuodolle. Naamiossa on myös "foili" ja sen avulla naamio oli helppo saada auki ja asetella kasvoille. Itselle käyttömukavuutta vie kangasnaamioissa, jos niitä joutuu säätämään auki ja ne pahimmassa tapauksessa saattavat revetä , kun niitä yrittää saada lopulliseen muotoonsa. Lisäksi esim. persikkanaamio tuoksui siltä miltä sen pitikin eli persikalle. Tätä kangasnaamiota aion ostaa uudelleenkin!

Miia Johanssonin inspiroimana olin ostanut jo aikaisemmin oranssin Bohon neutraloijan ja nyt ostin tuon puikon keltaisen version. Neutraloijia käytän itse tummille silmänalusille ja oranssi puikko on toiminut todella hyvin siihen tarkoitukseen. Teen oman postauksen noista Bohon puikoista, koska niistä on paljon kerrottavaa ja uskon, että aihe kiinnostaa teitäkin.Tuo kuvassa näkyvä kynsilakka on Avrilin väritön kynnenkovettaja. Omat haperot kynteni ovat saaneet pituutta tuotteen ansiosta ja kesto on todella hyvä, jos vertaa ns. normikosmetiikan kovettajiin. Tuotteesta löytyy myös nude versio, jolla saa kauniin ja huolitellun lopputuloksen parilla kerroksella. Tälle tuotteelle ISO suositus.

Heräteostoksina tällä kertaa voi pitää Weledan suihkugeeliä (punainen tuubi), Uberwoodin hair tonicia sekä tomaattinaamiota. Kaikki oli enemmän tai vähemmän neuraaleita tai pettymyksiä, joten niistä ei sen enempää. Heräteostos oli myös Lily Lolon sivellin, johon rakastuin ensikäyttämällä niin paljon, että hankin pari muutakin merkin sivellintä. Niistäkin teen oman, erillisen postauksensa.

Totaalinen testipettymys oli House of Organicin oma Konjac- sieni. Itse olen vuosia käyttänyt SkinMoodin sientä sekä kasvoille ja vartalolle ja tykännyt sienistä niin paljon, että kirjoittanut niistä täällä blogissa useampaan otteeseen. Vaikka vakkarisieni on ihana, niin on silti hauska testata muitakin Konjac- sieniä. Tässä sienessä erikoista oli muoto (omituinen pullukka), mutta sekään ei ollut niin erikoista kuin sienen haju. Jos on tottunut tuoksuttomaan sieneen, niin tämä sieni ei sitä todellakaan ole. Tuoksu tai paremminkin haju on petroolimainen (I`m not kidding), joka ei todellakaan lähtenyt edes parin viikon jälkeen, joskin se hieman laimeni. Ei todellakaan jatkoon!

Kosmetiikkakaapin vakkareita edustaa Avrilin misellivesi sekä Cattierin savinaamio. Noista olen tekemässä joko yksittäisiä postauksia tai sitten otsikolla "Näitä ostan uudelleen", jossa esittelen muitakin tuotteita noiden edellä mainittujen lisäksi. Kosmetiikkapostauksia tulossa siis myöhemmin useampi :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!