12. syyskuuta 2021

Huxley ja Origins: kulttinaamiot vastakkain

Voi kai jo todeta, että kesä on ohi ja syksy jo kovasti kolkuttelee ihan nurkan takana. Kesähelteillä kuivuuteen taipuvainen ihoni hyrisi minimihoidolla (puhdistus, kasvovesi ja kevyt kosteusvoide), mutta nyt on laitettava taas vitospykälä silmään ja kaivaa hieman tuhdimmat tuotteet käyttöön. Hankin nämä kaksi kosmetiikkabloggareiden hehkuttamaa yönaamiota viime talvena ja olenkin testannut niitä jo useamman kuukauden. Kyseessä on Huxleyn Good night- geelimäinen yönaamio ja toinen Originsin Drink up intensive- voidemainen yönaamio


Tuo Originsin naamio on ollut aivan super omalle iholleni talvella! Tuoksu on ihanan raikas, hieman sitrusmainen ja varsinkin saunan jälkeen toimii iholla ja seuraavana aamuna tuloksena on todella kosteutettu ja tasaisen värinen iho. Olen käyttänyt tuotetta päivävoiteenakin varsinkin erityisen kylminä pakkaspäivinä ja se toimii jopa meikin alla. Koklasin naamiota kesällä saunan jälkeen ja ainakin omalle iholle se on liian tuhti kesäaikaan: iho meni tukkoon ja alkoi puskea näppyjä. Naamio on siis ehdottomasti talvi-ihon tuote.

Vierastan seerumeissa, voiteissa ja naamioissa geelimäistä koostumusta, koska niistä jää iholle lähmäinen fiilis ja tuntuu, että tuotteet vain lilluvat ihon pinnalla. Siksi ja juuri tuosta syystä Huxleyn naamion ennakko-odotukset eivät olleet erityiset. Ja olin oikeassa: yksistään tuo naamio on iholla juuri se lähmäisen fiiliksen jättävä, MUTTA laitoin päälle hieman päivittäin käyttämääni kosteusvoidetta ja sain kuin sainkin lähmäisyyden sillä hallintaan. Vaikka tuote sisältää mahtavia aineosia ja on superkosteuttava, niin se yksistään on mielestäni normaalin/hieman kuivuuteen taipuvan ihon tuote. Jotta itse saan hukattua tuon tuubin, aion sekoittaa sitä nyt syksyllä kosteusvoiteen joukkoon "terästämään" päivittäiskosteuskoktailia ja jätän tuon Originsin naamion suosiolla talveksi.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!