19. kesäkuuta 2023

Viimeisimmät vaateostokset

Tämäntyyppistä postausta ei ookaan viimeks tullu kun joulukuussa viime vuoden puolella. WHAAT?!? Tätä ei oo tapahtunu blogin historiassa varmaan ikinä?!? Onko vaatekaappi siis saatu ns. tappiin? No ei vaineskaan :-) Kyse on varmaankin enemmän siitä, että olen tehnyt hankintoja entistä harkitummin ja jos olen rehellinen, niin talvi ei oikein inspiroinut tekemään mitään vaatehankintoja. 

Koska vaatekaappi ei erityisesti ole kaivannut mitään, niin hankinnat ovat olleet joko aleostoksia tai sitten tarpeeseen. Uikkarit kuuluvat tuohon jälkimmäiseen, koska olen ahkera altaassa kävijä, niin myös uikkareita menee helposti kaksi vuodessa. Olen todennut Zizzin uikkarit laadultaan ja istuvuudeltaa parhaiksi ja yleensä hankin ko. brändin uikkarit Ellokselta jollakin maagisella alennuksella kuten kesän 2023 kuuluvan uimapuvun

Housuja ei kai ole koskaan liikaa ja nappasin testiin Ellokselta perustrikoohousut. En käydä leggareita ja nämä housut ovat ns. tynnyrimalliset ja paksua trikoota. Laitoin tilaukseen toiset samanlaiset, koska ovat perushousut ja niitä ei ole koskaan liikaa. Cellbesin alesta tilasin blingbomberin, jonka voi laittaa myös duuniin oikein stailaamalla. Normihintaisena en olis tuota ostanut, mutta alehintaan oikein kelpo rotsi.
Mekkoja ei voi olla koskaan liikaa (huomasin, että olin yhden vakkarihimamekkoni käyttänyt hajalle) ja Henkkamaukan alesta tilasin sinivalkoisen ihanuuden. Onneksi otin isomman koon, mitä yleensä käytän, koska koko tuossa mekossa on tavallista pienempää. Myös materiaali on napakkaa trikoota. En tiedä teistä, mutta olen ostanut Henkkamaukalta entiseen verrattuna TODELLA vähän. Ainakin pluspuolen vaatteet ovat nykyisellään aivan roskaa ja koot heittelevät laidasta laitaan ja palautusrumba on aivan jäätävä, KOSKA Henkkamaukka suuressa vittumaisuudessaan päätti laittaa pluskoot vain nettiin. Good job!

Tuota Lindexin kaftaania kyttäsin ja mietin pitkään ja laitoin sen viimein tilaukseen 25% alennuksella. Oli nappiostos ja ihana valkoinen on niin raikas nyt kesällä. Tuon sinisävyisen kimonokaftaanihässäkän laitoin tilaukseen Zalandolta ja toimii oikein hyvin kotioloissa. Perussettiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!