2. huhtikuuta 2024

Viimeisimmät vaateostokset

Huomasin, että viimeisimmästä vaateostos- postauksesta on kulunu melkein vuosi. On siis aika päivittää vaateostokset tänne ja olen ainakin itse vaikuttunut vaatehankintojen vähyydestä. Osa ostoksista on ollut tarpeeseen ostettuja ns. perusvaatteita ja osa ostoksista on vaan ollu niin kauniita, ettei niitä ole yksinkertaisesti pystynyt jättämään kauppaan tai mun tapauksessa verkkokauppaan. Taisinkin mainita aikaisemmin, että olen ottanut periaatteen, että "ihan kiva"- vaatehankinnat menee palautukseen tai jää kauppaan ja tuo päätös on pysynyt. Laitan parhaani mukaan linkkejä ostoksista, mutta osa on jo valitettavasti loppuunmyyty :-( 

Tuo alla oleva musta Onlyn mekko oli aivan nappiostos! Matsku on sellasta kahisevaa ja mekolle ei tarvitse näyttää rautaa pesun jälkeen. Tulispa se kesä jo pian! Henkkamaukan satiininen tikrukuvioinen aamutakki on ollu itsellä käytössä kimonotyyppisesti ja olen sen yhdistänyt t-paidan kanssa. Yksi mun kesän lempivaatteista! Viimeisin ostos on Henkkamaukalta sininen mekko. Koska mekko on nappikiinnityksellä alas saakka, niin tämä toimii kun häkä housujen kanssa tai sitten ihan kokonaan auki. Jos joku kiinnostui tästä, niin mitoitus on reilua eli kannattaa ottaa yhden koon pienempänä kuin yleensä. Cellbesin pitkällä halkiolla varustettua neulemekkoa harkitsin pitkään ja kun se tuli superaleen, niin pakkohan se oli tilata. Tästä tuli ja tulee ehdottomasti yksi vaatekaapin luottovaatteista talvella.



En ole ihan hirmuinen neulefani, mutta Zizzin neonneule meni hankintaan heti kun se näin! Superpehmeä eikä kutita. Yes! Valkoinen palmikkoneule Henkkamaukalta on tosi kiva ja sekin pehmoinen. Perusvaate. Olen valkoisten t-paitojen lisäksi valkoisten paitapuseroiden suurkuluttaja ja siksi Zizzin mallistosta menee aina pidempi paitapusero hankintaa kuten nytkin. Asusteilla perusvaatteesta saa aina toimivan!



Leveälahkeiset housut on ollu pidempään haussa ja tilasin testiin Henkkamaukan housut ja ne olikin omaksi yllätykseksi toimivat. Tuosta Zizzin t-paidasta ja Puman lenkkareista ei tarvitse kai sanoa mitään: perussettiä ja ties kuinka monennet kyseisiä. Toimii siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!