29. lokakuuta 2013

AARGH!

Kuten otsikkokin kertoo mulla meni nyt totaalisesti hermot! En tiedä onko kenelläkään muulla ongelmia saada viikattua muotoonommeltu aluslakana (toiselta nimeltään kuminauhalakana) fiksusti, mutta mulla on. Otin viimein netin kauniiseen käteen ja etsin ohjeet kuinka ko. lakanamallin saa viikattua siten ettei se oo sen tuhannessa syltyssä. Yksi lakana on meillä tällä hetkellä kuivumassa ja sen kuivumista tässä odottelen, että saan kokeiltua tuota ohjetta. Itseni tuntien viikkaaminen ei varmasti mene kun strömsössä eikä voimasanoma säästellä :-)

2 kommenttia:

  1. Kunnioitettavaa, että jaksat yrittää viikata noita noin siististi! Meillä kyllä nuo kuminauhalakanat vain taitellaan sinne päin, sillä tuntuu, että ne pingottuvat todella kireiksi sitten kyllä patjan päälle. Silitys jne. oisi aika turhaa. Mutta paljastan: silitän ja viikkaan huolella kyllä tyynyliinat. Ja jopa pidän siitä ;)

    VastaaPoista
  2. Meille tuo taittelu on yksinkertaisesti tilakysymys :-) ja jos ton viikkauksen oppis, niin hermo kysymys ;-) Mäki silitän tyynyliinat: on ihana paina pää puhtaalle ja silitetylle tyynyliinalle. Ja mankeloisin lakanat, jos olis mankeli. Onkohan mulla joku fetissi lakanoista? :-D

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!