9. lokakuuta 2013

Punaista, pinkkiä ja oranssia

Eräs ystäväni on sitä mieltä, että pinkki ja punainen eivät sovi yhteen. Olen tästä totaalisen eri mieltä kunhan sävyt ovat oikeat. Myös pinkin ja oranssin yhdistelmä ei voisi olla herkullisempi! Mun värisilmää nuo ko. yhdistelmät kuitenkin hivelevät enkä anna ystävälleni periksi. Mitäs mieltä te olette?

Alla pari "sääntöä" punaisen ja pinkin yhdistelmään.

1. Suositeltavaa olisi yhdistää värisiluettiin esimerkiksi mustat housut ja takin, mikä tekee asukokonaisuudesta harmonisen. Tummat värit saavat huomion keskittymään värien sointuvuuteen sekä eloisuuteen, eivätkä yhteen sopimattomat värit häiritse.
2. Varo printtiä! Älä käytä asuja, joissa on printtinä sekä pinkkiä että punaista. Tämä kahden p:n väriyhdistelmä toimii vain, jos yhdistät esimerkiksi kirkkaan punaisen paidan ja pinkin huivin.
3. Isot korut on kaiken a ja o tekemään tästä värikkäästä asukokonaisuudesta kokonaisen. Isot, kultaiset korva- ja rannekorut sopivat tähän kuin nakutettu.
4. Älä yhdistä kirkkaita värejä ja pastellisävyjä. Koska punainen on erittäin rohkea väri, tulisi pinkin olla väriltään yhtä uskalias.
5. Jos et uskalla kokeilla pinkkiä ja punaista asukokonaisuuksina, voit vaikkapa kokeilla laittaa pinkkiä huulipunaa punaisen paidan tai mekon kanssa.


2 kommenttia:

 1. hahhahhahhahhahhaaaa :D :D :D :D
  taidan olla se ystäväsi :D
  t:H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :-D Jäi mieleen sun kommentti ja sain siitä idean postaukseen ;-)

   Poista

Kiitos viestistäsi!