23. lokakuuta 2013

Valokynän käyttö ja meikkivoiteen valinta

Valokynä on varmasti kaikille tuttu meikkituote, mutta kuten alla olevista kuvista näkyy, kannattaa vilkaista peiliin parikin kertaa ennen kuin lähtee ulos. Musta tuntuu, että noissa kuvissa syynä ei oo valokynä vaan meikkaajan puuterijarrut on jääny siivoamatta. Katukuvassa joskus näkee, että meikkivoiteen/peitevoiteen/valokynän sävyyn ei ole käytetty aikaa ja sitten naama on kuin pandalla tai naama on kokonaan valkoinen/oranssi/ruskea/punainen.

Jos oikean sävyn valitseminen tuottaa hankaluuksia, niin käyttäkää ihmeessä esim. tavaratalojen kosmetiikkaesittelijöiden palveluita hyväksenne tai ottakaa ystävä mukaan kosmetiikkaostoksille. Ja huom: se kämmenselkä ei ole oikea paikka kokeilla esim. meikkivoiteen sävyä, vaan leukapielet (kaulan ja leuan alue). Alla pari vinkkiä valokynän käyttöön ja Lisa kertoo lisää meikkivoiteista.

Näin käytät valokynää

1. Laita valokynää kohdennetusti silmien alla oleviin juonteisiin, mutta älä koko silmäpussille, jottei turvotus korostuisi. Käytä häivyttämiseen sormia.
2. Pehmennä suuta ympäröiviä hymyjuonteita sipaisemalla valokynää niihin.
3. Korosta kasvojen timanttialuetta, eli keskiosaa valokynällä. Laita valokynää nenänpieliin, nenän selkään, otsaan ja leukaan.
4. Pehmennä otsan mietintäjuonteet valokynällä. Voit käyttää levittämiseen myös kapeaa sivellintä!
5. Luo raikas ilme silmiin valaisemalla kulmaluut. Käytä valokynää kulmakarvojen alapuolelle, erityisesti kulman taitekohtaan.

Muista varoa valokynää käyttäessäsi pandasilmiä, eli liikakäyttäjät paljastavia valkoisia rinkuloita silmien ympärillä. Rinkulat tulevat näkyviin parhaiten salamavalolla otetuissa kuvissa. Voit välttää pandailmeen esimerkiksi levittämällä valokynää meikkivoiteen alle tai sekoittamalla meikkivoidetta valovoiteeseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!