16. lokakuuta 2013

Zizzi lookbook fall 2013

Kävin mulkkaamassa Zizzin virallisia syksyn 2013 lookbook kuvia ja täytyy sanoa, että pari vuotta sitten en olis uskonu, että Zizziltä tulee tälläisiä kuvia saati sitten vaatteita. Hyvä Zizzi ja kiitos myös laadukkaista lookbook kuvista! Poimin iloksenne "pari" mageinta asukuvaa ja tyyliä. Nauttikee :-)
4 kommenttia:

 1. Mä kävin tässä parin viikon sisällä Jumbon Zizzissä ja jäin kuolaamaan I H A N A A syystakkia. En ole löytänyt sitä mistään Zizzin-kuvastoista saati paikkaa, mistä sen voisi ostaa. Jumbon myymälään tuleva valikoima on aina niin pieni, että takista oli vain kaksi kappaletta jäljellä ja molemmat tietysti väärää kokoa. Harmittaa ihan vietävästi. Eikö niitä vaatteita voisi hankkia vähän enemmän sinne kauppaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hemmetti! :-( Takki on vielä ainakin mulla se hankalin löytää eli voin kuvitella, että harmittaa... Stockalla on Zizziä myytävänä sekä Elloksella on joitakin Zizzin vaatteita. Löytyskö noista paikoista?

   Poista
 2. Kiitos Ninni vinkistä Ellokselle! SE takki oli tullut niiden valikoimaan ja maanantaina sen pitäisi olla mulla kotona sovitettavana, onko sen niin ihana kuin ajattelin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei loistavaa, että takki löyty! :-) Mä pidän peukkuja, että se on hyvä ja saat sen pitää :-)

   Poista

Kiitos viestistäsi!