25. lokakuuta 2015

Kirjamessuilla

Kävin eilen elämäni ensimmäisillä Kirjamessuilla. Totta puhuen en sinne olis menny, mutta sain messuille liput ja treffasin samalla paria ystävää eli kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ei pitänyt ostaa mitään, mutta kahden euron kirjapöydät houkutti kaivelemaan ja löysinkin pari kirjaa: toinen on hömppäkirja (tai miten sen nyt ottaa) ja toinen toivottavasti hyötykirja. Tuota 1000 kysymystä ja vastausta kauneudesta- kirjaa katsoin jo I love me- messuilla, mutta käytin silloin messubudjettini mieluummin kosmetiikkaan kuin kirjaan. Onneksi, koska nyt pari euroa hauskasta ja ehkä hyödyllisestäkin kirjasta ei ollut todellakaan paha. Tuon toisen kirjan hankin puhtaasti perustuen omiin kiinnostuksenkohteisiin ja toivottavasti siitä on hyötyä tulevaisuudessa, jos omaa yritystä ryhdyn pusaamaan. Sain sapattivapaata edeltävässä duunissa kosketuspintaa verkkokauppaan ja huomasin, että se on todella mielenkiintoinen ala. Nyt siis itseopiskelemaan verkkokauppaa ja sen kiemuroita lähemmin lisää.

Muuten, laitan tänään blogikirppikselle myyntiin vähän vaatteita ja yhden mageet kengät, jos kiinnostaa. Kohta siis varastoon hakemaan myyntikohteet ja kuvaamaan ennen kun on taas pimeetä. Palataan! <32 kommenttia:

  1. En oo koskaan ollut kirjamessuilla, olen aivan taivaallisen huono lukemaan kirjoja... muita kuin koulukirjoja... Joskus ostanut joitain "näin parannat mielialaasi ja näet lentäviä kukkasia", mutta niistä tulee aina tunne, että "voihan piru, mä en osaa edes omaa mielialaani pitämään kurissa ja nuhteessa" ja ahdistun vielä lisää. Noh, en ole koskaan lukenut kirjoja, en tiedä miksi, vaikka mun kaksi isosiskoa ovatkin kovia lukemaan... mut ei kai sen tarvii olla kaikkien juttu, eller hur :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kuule ei paineita kirjojen lukemisesta :-) Itsellä kirjojen lukeminen menee sykleissä ja enemmän luen lehtiä. Mua niin nauratti tuo sun kommentti "näin parannat mielialaasi ja näet lentäviä kukkasia" :-D Yritin kerran lukea jotain elämäntaidon opasta ja totesin, että oon liian kilukalle lukemaan mitään tollasta ja musta ei kirjan avulla saa rauhallisempaa millään :-D Ollaan siis yhdessä rauhattomia tai jotain :-)

      Poista

Kiitos viestistäsi!