28. lokakuuta 2015

Viimeaikaiset ostokset

Viimeaikaiset tarkoittaa tässä tapauksessa viimeisen puolentoista kuukauden ostoksia, joten ihan viikon hankinnoista en tässä vinkkaa. Joka tapauksessa olen yrittänyt harkita tarkkaan ostoksiani ja mielestäni onnistunut siinä. Kun katselin vaatekaapista blogikirppikselle myytävää, niin oikeastaan en löytänyt kuin pari neuletta. Muut myytävät olivatkin sitten varastossa odottamassa.

Olen hankkinut jonkin verran asusteita ja tänä syksynä innostuin uudelleen vöistä. Tuo vasemmanpuoleinen vyö on Ginasta ja toimii esim. pitkän neuletakin vyöttäjänä. Tuo toinen vyö on Kappahlista ja taisinkin vinkata jo aikaisemmin, että Kappahlista löytyy pidempiäkin vyöpituuksia. Kaulakoru on myös Kappahlista ja luulin ensin, että koru painaa kun synti, mutta onkin kevyt eli taitaa olla metallimuovia :-D Jos etsii huivia garderoobiinsa, niin suosittelen koklaamaan Ginan huivit. Ihanan mehmeitä ja pituuskin on aika passeli. Tosin sais omaan makuun olla ehkä hieman pidempi. Olen etsinyt mustaa perusolkalaukkua ja suoraan sanoen tyydyin Lindexin valikoiman laukkuun. Ihan jees laukku ja ajaa kooltaan ja malliltaan asiansa. Jos jonkun silmiin sattuu viininpunainen olkalaukku, niin saa vinkata. Sellainen olisi nimittäin hakusessa.Musta huivi täältä / Viininpunainen huivi täältä / Kaulakoru täältä / Pitkä vyö täältä / Vyö soljella täältä / Laukku täältä

Tuosta Elloksen maksimekosta taisin jossain välissä mainita ja ensin ajattelin, että riittääköhän sen pituus, mutta oon aivan totaalisen rakastunu mekkoon. Pituus on noin puolipohkeesta hieman alemmas ja toimii mustien peittävien sukkisten kanssa. Lisäksi hihat on tarpeeks pitkät ja itse asiassa tuo 3/4 on toimivampi kuin täyspitkä hiha jo ihan mittasuhteidenkin puolesta. Olen hankkinut Ellokselta itse asiassa kaikki alla olevan kollaasin vaatteet ja uusi neulesuosikki on tuo keltainen neule. Ihanan pehmeä ja tuo keltainen on oikeasti juuri tuossa kuvassa oleva keltainen eli kirkas, vaan hieman murrettu: Elloksen mukaan leijonankeltainen :-) Noita t-paitoja voin lämpimästi suositella. Itse ostin ehkä hieman liian ison koon, mutta en jaksanut palauttaa ja ne menevät mainiosti niin, että tungen etuosaa hieman farkkuihin. Vaatekaapin farkkupaita jäi liian isoksi eli nyt tilasin tuon omasta mielestäni täydellisen farkun sinisen paidan ja sekin taisi tulla liian iso eli pitää kysellä joltakin ompelukoneen haltijalta, jos saisin lainata konetta ja hieman kaventaa paitaa. Nyt olis se äidin ompelukone tarpeen :-)


Mekko täältä / Neule täältä / T-paidat täältä / Farkkupaita täältä

Henkkamaukalta tuli tilattua ihan perussettiä ja ilmeisesti oon nyt ihastunu viininpunaiseen sekä keltaiseen, koska tilaukseen meni viininpunainen perusneuletakki. Lisäksi kappas, kappas harmaata tuli myöskin tilattu ja tuo harmaa neule on tosi kiva päällä: ohutta neulosta ja toimii alustopin kanssa. Ja vinkki plusnaisille: nuo H&M+- puolen farkut on todella napakkaa kangasta. Koot on tosin vähän päin peetä ja eivät mätsää Lindexin kokoluokituksen kanssa. Eli jos käytät Lindexin pöksyjä, niin suosittelen ottamaan yhden koon isompana nuo farkut. Huomionarvoista on myös se, että Henkkamaukan housut on matalampivyötäröiset eli jos on tottunut korkeammalla vyötäröllä oleviin pöksyihin, niin nuo hieman aluksi harjotuttaa.


Neuletakki täältä / Raitapaita täältä / Farkut täältä / Neule täältä / T-paita täältä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!