15. lokakuuta 2015

Madara

Tänään esittelyssä luonnonkosmetiikkasarja Madara, jota onkin hehkutettu erillisissä kauneusblogeissa jo tovin ja saanut melkoisesti jalansijaa Suomen luonnonkosmetiikkamarkkinoilla. Rehellisesti voin sanoa, että jotkut Madaran tuotteista ei vakuuta jo tuoksunsa vuoksi. En tykkää luonnonkosmetiikassa tai kosmetiikassa yleensä yrttisestä ja tunkkaisesta tuoksusta ja Madaralla valitettavasti on tuotteita, joiden kohdalla nenä tekee tenän. Mutta onneksi joukossa on aivan totaalisia helmiä, joista niistäkin alla olevassa kirjoituksessa.

Käytän luonnonkosmetiikkaa tällä hetkellä 90% kosmetiikastani. Puuttuva 10% on valitettavasti vielä ns. normikosmetiikka, koska en ole löytänyt esim. kunnon shampoota ja hoitoainetta luonnonkosmetiikan puolelta. Jostain syystä jokainen shampoo ja hoitoaine, joka olen kokeillut on jättänyt hiukset joko narisevan puhtaiksi tai ne ovat olleet liian hoitavia (eli länttääviä) jolloin en saa edes lyhyttä tukkaani kuosiin. Tästäkin huolimatta suihkunurkasta löytyy testituotteiksi jäänyt Madaran shampoo ja hoitoaine, joita käytän silloin tällöin. Haluaisin ylistää näitä tuotteita, mutta itse en näiden erinomaisuutta ole löytänyt, vaan ne ovat hätävaratuotteita ja tuo hoitoaine toimii esim. syväpuhdistavan shampoon jälkeen.Oli pakko laittaa tähän postaukseen Madaran saippua, vaikka en sitä sinäänsä kosmetiikkatuotteena käytäkään, vaan pesen sillä siveltimet ja meikkimunat :-D Saippuan karpaloinen tuoksu on vaan niin ihana ja tuoksusta tulee aina metsä- ja mökkifiilis. Meditaatiosaippua!Nyt käytössä on ollut testimielessä Madaran puhdistusmaito ja se on aika perustuote eli puhdistaa meikin ihan ookoosti. Jos naamarissa on enemmän meikkiä eli linerrajaukset, tuhti meikkivoide, luomiväriä yms., niin siihen tämä tuote ei yhdellä pesukerralla pysty, vaan tarvitaan toinen pesu sekä itse läträän vielä misellivedellä, jotta tulee puhdasta aivan varmasti. En siis osta toista pulloa, vaan testaan Cattierin putsaria, kun saan tilaamani paketin Cosmeryasta.

Tuosta Madaran hedelmähappokuorinnasta olen sen sijaan hehkuttanut aikaisemminkin! Aivan mahtava tuote ja sitä onkin aina uusi tuubi odottamassa, kun entinen loppuu. Tuon kuorivan naamion jälkeen iho on kirkas, sileä ja jos iho oli harmaan väsynyt, niin sitä se ei enää ole tuon naamion jälkeen. Olen saanut koukutettua tähän tuotteeseen pari ystäväänikin eli ei turha tuote ja se on omasta mielestäni kokeilemisen arvoinen.


Madaran pihlajatuotteet on mun pakkaskeli- ihon sulostuttajia ja tuotteet ovatkin oikeita tehokosteuttajia. Tuota kroppavoidetta ja DD- voidetta käytän kaikista kylmimmillä keleillä ja ne on oikeita SOS- tuotteita. Tuubissa olevaa voidetta on luonnehdittu joka paikan voiteeksi ja se onkin mahtava apu kuivalle iholle. Tuotetta voi käyttää myös lapsille ja luin netistä kuinka vanhemmat kehuvat voiteen parantaneen lapsiensa kuivan ja atooppisen ihottuman. Voiteen tuoksukin on lempeän makea, vaikka voisi luulla, että pihlajanmarjoista tehty olisi kirpsakka.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!