12. lokakuuta 2015

Laverahehkutus

Muikkarina kaikille, että perjantaina alkaa oman messuvuoden odotetuimmat messut, I love me- messut. Voitin itselleni ja ystävälleni liput messuille eräästä blogiarvonnasta ja toivottavasti suunnataan messuille heti perjantaina. Messujen ja siellä olevan Luonnollisesti- osaston kunniaksi tämän viikon postaukset koskevat luonnonkosmetiikka ja lähemmin sarjoja, joita löytyy omasta kosmetiikkakaapista.

Varoituksen sanana, että ensimmäinen postaus sisältää sikamaisen ällöä hehkutusta eli jos on mitta täynnä suuremmoisten adjektiivien lukemista, niin suosittelen jatkamaan lukemista siitä huolimatta :-D Tein tässä taannoin ystäväni Mariannen luona "meikkimunapäivän" eli tein hehkuttamallani meikkimunalla ja Laveran pohjatuotteilla asiakkaille pohjameikkejä. Kävimme ennen tapahtumaan yhdessä Mariannen kanssa Laveran ihanien maahantuojien luona valitsemassa sopivat pohjatuotteet tuohon tapahtumaan ja samalla myyntuotteiksi Mariannen hoitolaan. Jos nyt rehellinen olen, niin Lavera ei meikkivoiteiden saralla ole minua vakuuttanut ja ajettelinki epäilevästi kuinkahan niillä saa aikaiseksi kauniita meikkipohjia. No, turha kai sanoa, että sain taas kerran (alkaa olla mulle jo tuttua) syödä sanani. Sain Laveralta tuon vierailun aikana testiin CC- voiteen ja testailin sitä seuraavana päivänä ehkä vieläkin hieman skeptisesti, vaikka tuote tuntui testatessani hyvältä kädenselällä. Skeptisyys puri nilkkaan big time. Ensiksikin voin sanoa voiteen koostumuksesta, että aivan mahtava! Tuote on voidemainen ja iholla tuntee kuinka voide on hoitava ja levittyy yllättävän hyvin luonnonkosmetiikaksi. Peittävyys ei ole megaluokkaa, mutta kerrostamalla tuotteesta saa aika kivan kuulaan tuloksen. Tulee kuulkaas olemaan mun ensi talven meikkituote 100-0. Lisäksi tuotteen sävy on nappi! Vaikka olen tälläinen maidonvalkoinen lumikki, niin sävy sulautuu ihoon eikä näytä siltä, että rouva on sitten päättänyt ruskettaa itsensä meikkivoiteella. Voin lämpimästi suositella tuotetta kuivalle iholle, joka ei hirmuista peittoa tarvitse, mutta joka tarvitsee tasoittelua. Itse laittaisin tämän kanssa Laveran irtopuuterin, jonka olen äänestänyt muuten oman meikkipussini irtopuuterikuningattereksi :-)



Tämän postauksen varsinainen megahehkutus tulee kuitenkin Laveran Natural Liquid Foundationille. Meikkimunapäivän päätteeksi mun oli PAKKO ostaa tämä meikkivoide itsellenikin, koska sain asiakkaille meikkivoiteella niin mahtavia tuloksia. En osaa sanoa, mikä voiteessa on sitä ihaninta, mutta sain meikkipohja-asiakkaille aivan äärettömän kuulaat pohjat pienellä määrällä tuotetta ja mikä levittyvyys! En kuulkaas montaa kertaa tupsutellut meikkimunalla, kun meikkipohja oli valmis. Ja tätä tuotetta voi myös kerrostaa ja sain juuri kerrostamalla tummatkin silmänaluset piiloon. Oli kuulkaas pala kakkua tehdä meikkipohjat ja jokainen asiakas osti mukaansa sekä meikkimunan että meikkivoiteen eli joku muukin taisi olla vakuuttunut lopputuloksesta ja myyjälle ei tullut tunnontuskia, että möi paskaa tuotetta. Mun rakastumisesta ko. tuotteeseen kertoo varmaan se, että meikkipussista KAIKKI ei- luonnonkosmetiikkameikkivoiteet lähti kiertoon Diorin BB- voidetta myöten. Annostelu on tehty suoerhelpoksi pumppupullolla ja suosittelen aloittamaan voiteen kanssa puolikkaalla pumppauksella, koska tämä tuote on todella riittoisaa. Tämänkin kuten tuon CC- voiteen kanssa laitan pienen määrän joko Benecosin kivipuuteria vipalla tai siveltimellä tai sitten pienen määrän Laveran irtoputskua. Meikkivoiteella lopputuloksesta tulee niin magee, että sitä ei pidä puuteroida ns. tukkoon eli maltti on valttia puuterin kanssa. Ihanaa, että saan tehdä laadukkaan, luonnollisen, kuulaan, tarpeeksi peittävän ja hengittävän meikkipohjan luonnonkosmetiikalla! Happy, happy, joy, joy! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!