26. kesäkuuta 2014

Sisustustyynymania

Nyt on meidän sisustustyynytilanne turvattu taas pidemmäksi aikaa. Oon varmaan kertonukin, että mulla on joku pirullinen fiksaaatio tyynyihin, lyhtyihin ja lakanoihin. Tässähän ei olis mitään vikaa, jos olis tilaa minne laittaa esim. lakanoita, mutta tälläkin hetkellä kaappi tursuaa ja tirsuaa vuodevaatteita. No, sain viime viikolla sisustuspuuskan ja päätin samalla alen innoittamana laittaa meidän sisustustyynyt uusiks.


Sängylle valikoitu H&M Homen tyynynpäällinen ja Anttilan alesta hankitut pitkulaiset päälliset. Hankin pitkulaisiin tyynynpäällisiin H&M:n untuvaiset sisustyynyt ja tykkään kovasti, koska sisustyyny on muotoiltavissa paremmin verrattuna vanutäytteisiin sisustyynyihin.


Itselle raita on aina klassikko ja nytkin sohvalle pääsi H&M:n alepäällinen mustavalkoisena sekä Piirongista ostettu päällinen. Tuo Piirongin päällinen on ihanan pehmoista ja liukuvaa materiaalia <3.


Parvekkeen tyynyt olivat parhaat päivänsä nähneet kevät auringon poltettua ne aika kulahtaneeksi eli nekin meni nyt tässä tyynymaniassa vaihtoon. H&M:n ja Anttilan mallisto tässäkin tapauksessa rulaa eli samaa linjaa sekä sisällä että ulkona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!