23. kesäkuuta 2014

Pientä kotiin

En tiedä teistä, mutta itse en ole hirmuisesti aleista innostunut ja en siksi olekaan tarkoituksenmukaisesti niissä juossut. Viime viikolla satuin kuitenkin piipahtamaan H&M:llä ja tarkemmin H&M Home- osastolla. Onnekseni myyjät olivat juuri hinnoittelemassa aletuotteita ja mukaan tarttuikin pari aletuotetta.


Tuo kynttilä oli vain 1 euron eli sen nappasin mukaan. Harmittaa, että en tuohon hintaan ostanut useampaa. Jotenkin on ihan syksyfiilis kylmän kelin ja sateen takia ja siksi tuo kynttiläkin löysi jo nyt paikkansa sivupöydällä. Voisin sen illalla sytyttää, kun saatiin tänään koti siivottua.


Pitsituikkukippo ei varsinaisesti ollut aleostos, vaan pieni sisustusostos mun lempisisustuskaupasta Piironki. Tuota kippoa on kolmea eri kokoa ja pitää syksymmällä katsoa, jos hankkisi pienimmän seuraksi myös kaksi isompaa kokoa. Tuo hypnoottinen lintu on aleostos Pentikistä parin vuoden takaa. Naurattaa nuo linnun silmät joka kerta, kun parvekkeelle menee :-)


Tuo lasikippo oli niin edullinen, että se oli puhdas heräteostos. Nyt täytyykin miettiä mitä tuohon rasiaan laittaisi. Ehkä siirrän sen makkariin ja laitan siihen koruja. Katsotaan, katsotaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!