7. heinäkuuta 2014

Paras hiusnaamio

Nyt huomio ne, joilla on tukka päässä ja eivät halua syksyllä itkeä auringonpolttamaa karvaansa kampaajalla! Tykkään naamioista sekä kasvoissa että hiuksissa ja olenkin kokeillut (lue: hamstrannut) niitä elämäni aikana melkoisen kasan. Itsellä etsintä hiusnaamioiden osalta loppui, kun Silk Oil of Moroccon Nina antoi minulle talvella kokeiluun sarjan hiusnaamion. Nina kertoi naamion olevan super foodia hiuksille ja sitä se totisesti on! Vaikka naamio saattaa tuntua hintavalta, niin purkki on hintansa väärti. Itsellä ruokalusikallinen tuotetta riittää enemmän kuin tarpeeksi koko päähän ja hiuksiin (silloin kun hiukseni olivat puolipitkät). Itse tehostin naamiota vielä saunan löylyssä, mutta muistakaa laittaa esim. pyyhe pään suojaksi, jos löylyyn meinaatte naamion laittaa. Itse pidän naamiota noin 10-15 minuuttia.

Vaikka naamio on "tuhtia" tavaraa, niin hiukset ovat hoidon jälkeen ilmavat ja silkkisen pehmeät. Lisäksi naamio antoi omille raidoidetuille hiuksille kiiltoa ja totta kai sitä kosteutta. Tuo kosteutus on ehdoton näin kesällä, jos ei halua huivia tai hattua auringossa käyttää. Itse suosittelisin naamiota näin kesällä 1 krt/viikko riippuen kuinka paljon auringossa oleilee.

Syy miksi naamio on noin tehokas on naamiossa käytetty argan öljy, joka on itselle tuttu ihonhoidossa, mutta toimii näköjään loistavasti hiustuotteissakin. Argan öljy antaa tässä naamiossa juuri kosteutta ja silkkisen tunteen hiuksiin. Lisäksi naamiossa on mm. karitevoita, makadamiapähkinäöljyä, aloe veraa, helokkiöljyä ja E- vitamiinia - kaikki nami-namia hiuksille. Naamio EI sisällä sulfaatteja, barabeeneja, formaldehydijohdannaisia ja tuotetta (kuten koko sarjaa) EI ole testattu eläimillä. ISOT pisteet siitä!

Jos kiinnostus heräsi, niin naamiota saa esim. Cosmerya- verkkokaupasta kuten muitakin Silkin tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!