17. elokuuta 2014

Violetan syksy

Varoituksen sana heti alkuun: järjetön määrä kuvia tulossa tässä postauksessa. Sain meiliini infoa Violetan syksyn uutuuksista ja ryntäsin heti katsomaan, mitä ihanaa on taas luvassa. Sain pariinkin otteeseen pyyhkiä kuolaa suupielistä kuvia katsellessa ja ostoslista kasvoi kun pullataikina (kunhan olis sitä rahaakin saman verran). Kuvia ja vaatteita oli ilo katsella H&M+ syksykatastrofin jälkeen ja olen sitä mieltä, että joku on tajunnut Violetaa suunnitellessa, että me liian paksuja perhoseksi- naiset halutaan ihan samanlaisia, trendikkäitä vaatteita kun "normi-ihmiset". Mun pitääkin ottaa ihan aiheeks ens viikolla kysellä Suomen Mangosta onko tuo mallisto nyt milloin mahdollisesti tulossa tänne meillekin. Kuvat siis lainattu Mangon sivuilta ja teidän iloksenne valitsin 34 parhainta ;-)


5 kommenttia:

 1. Monta ihanaa takkia...jotka mahtuu päällekin ja kiinni ;) Onko sulla kokemusta Violetan vaatteiden mitoituksesta, oletko tilannut aiemmin?
  Ansku

  VastaaPoista
 2. Tyyliä tyyliä! Tykkään kovasti!
  -Elliska-

  VastaaPoista
 3. Nuo takit iski itsellekin ensimmäisenä silmään :-) Oon tilannu yhden neuletakin Violetalta kokoa XL ja mun mielestä vastas ihan kokoa eli mistään ns. reilusta mitotuksesta ei kuitenkaan oo kyse. Tyylikkyys tuoksuu kuvista eli tääkin tykkää tosi paljon :-)

  VastaaPoista
 4. Mitäs Ninni suosittelee meille 50-luvun kellohameihin hurahtaneille? ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana Sinikka! :-) Hmmm... Vintage kauppoja kellohamehurahtaneille? :-)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!