7. marraskuuta 2014

Mustard yellow

Uusi väri-ihastus on ehdottomasti tällä hetkellä sinapinkeltainen! Namuttelin aikani harmaan eri sävyjä, mutta nyt ostin heräteostoksena H&M:ltä sinapinkeltaisen t-paidan ja ihastuin väriin heti. Viimeksi ko. väriä on ollut päällä kakarana kollarin muodossa eli ympäri käydään ja yhteen tullaan. Kokosin alle pari kuvaa kuinka upeasti tuo sinapinkeltainen sopii muiden värien kanssa. Omat suosikkini ovat tummansininen ja viininpunainen <3 Seuraavaksi hankinnassa on sinapinkeltainen sekä oranssi neule. Olen ihastunut väreihin pitkästä aikaa! Ja vinkkinä: tuo sinapinkeltainen sekä oranssi ovat talven trendivärejä eli eiku shoppailemaan talvivärejä!
2 kommenttia:

  1. Olen aina tykännyt tästä väristä, mutta kiitos ihan poikkeuksellisen kalpean ihonsävyn se saa allekirjoittaneen näyttämään pahoinvoivalta vampyyriltä.

    Noh, aikuinen ja positiivinen asenne: kiva jos tulevana talvena edes muilla on jotain kirkkaampaa päällä - toisten pukeutumisesta saa iloa siitäkin :)

    VastaaPoista
  2. Pahoinvoiva vampyyri :-D Kiitos nauruista :-D Tuo väri on melkoisen haastava kuten esim. oranssikin, mutta otan sen riskin, että vampyyri- efekti talven pimeimpinä hetkinä tulee meikäläisellekin ;-) Ihanaa päivää sinulle Riikka <3

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!