26. marraskuuta 2014

Puhdistusta ja kosteutusta à la Lavera

Lavera on ehdottomasti yksi mun luonnonkosmetiikkasuosikeista. Ja ei, tämä ei ollut maksettu mainos :-) Ihana kosmetologini Marianne tutustutti minut merkkiin (kuten moniin muihinkin) ja ensimmäinen kokeilemani tuote oli Neutral Facial Fluid kosteusvoide, joka on täyttä kosteutta pienessä pullossa. Voide on nimensä mukaisesti fluidia eli melko juoksevaa ja imeytyy todella kivasti ihoon eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Suosittelen lämpimästi kaikille kuiva- ja herkkäihoisille! Itse käytän voidetta kesällä päivä- ja yövoiteena, mutta nyt talvella laitan yöksi Basis Sensitiv Kosteusvoiteen (pieni tuubi kuvassa), joka on paria astetta tuhdimpi ja hoitavampi kuin tuo fluidi. Tuoksu noissa molemmissa tuotteissa, kuten kaikissa Laveran Basis Sensitive- ja Neutral- sarjan tuotteissa, on kevyt ja melkein tuoksuton. Ei siis ärsytä herkempää hipiää ja nenää.

Tämän syksyn uusi ihastus on 2 in 1 putsari. En tykkää lutrata monen puhdistustuotteen kanssa ja tässä tuubiputsarissa on kaikki tarvittava. Silmä- ja kasvomeikki lähtee ilman kuraamista ja putsari on ihanan voidemainen eli taas kuiva ihoni kiittää. Ja tuote on riittoisaa!

Viimeisenä kuivan ihon pelastajana on rauhoittava kasvonaamio (pussukka kuvassa), johon tutustuin viime talvena kun iho oireili big time. Tämä "ihmenaamio" rauhoitti helottavan lärvänderini hetkessä ja kosteutti niin, että iho näytti iholta. Nyt tuollaisia ongelmia ei ole (koputtaa puuta), mutta aina yksi pussi tuota naamiota pitää kaapista löytyä, jos vaikka ihokriisi iskee.Jos haluatte tutustus Laveran koko tuotevalikoimaan, niin suosittelen menemään maahantuojan Nordic Health Systemin Laveran- sivuille tai sitten Cosmeryan sivuille, joilta löytyy mahtavasti tietoa tuotteista sekä asiantuntevaa neuvontaa, jos jokin asia jää askarruttamaan mieltä. Ja totta kai meikäläistäkin saa heittää kyssäreillä. Mielelläni vastaan :-) Ja pssst: Cosmeryalla on marraskuun loppuun kaikki yli 20€:n tilaukset 0€ toimituskuluilla eli nyt shoppailemaan vaikka niitä joulun kauneuslahjoja. Itse kävin jo ostoksilla, mutta itsekkäänä ihmisenä hemmottelin vain itseäni ;-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!