27. joulukuuta 2014

Kodin uudet huonekalut

Hyvää pyhien jälkeistä elämää kaikille! :-) Nyt on joulu juhlittu ja mussun synttärit biletetty ja kivaa oli. En ajatellut blogia pyhien aikana ollenkaan ja nyt onkin aika laitella tänne juttua. Manailin aikaisemmin blogissa, että etsinnässä on ollut eteiseen sivupöytä sekä yöpöydät ja niitä ei meinannut löytyä mistään. Koluttiin KAIKKI huonekalukaupat ja aina tuli vesiperä. Mutta: tarinalla on onnellinen loppu. Mainitsin asiasta sivumennen isälleni <3 ja hänpä napsautti meille uudet huonekalut ja ihan mittojen mukaan. Kuten kuvista huomaa kyseessä ei alunperinkään ollut mistään biedermeier huonekaluista, vaan hyvin simppeleistä kalusteista. Me ollaan onnellisia ja isä oli tyytyväinen, kun pääs nikkaroimaan.
4 kommenttia:

 1. Mistä ovat nuo ihanat (keraamiset?) mökit pöydän reunalla? Saako sinne mahdollisesti tuikkukynttilän sisälle palamaan? Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Mekin tykätään noista tosi paljon :-) Nuo isoimmat mökit on ostettu Askosta joskus pari vuotta sitten alesta ja tuo pieni oli jostain sisustuskaupasta. Mökit on peltisiä ja niihin saa tosiaan tuikun tai kynttilän sisään palamaan :-)

   Poista
 2. Kaunis tuo sivupöytä! Meillä myös reissu huonekaluliikkeeseen tiedossa. Tahtoisimme myös hieman päivitystä tehdä, nykyiset kun ovat meillä olleet jo monia monia vuosia. Totesin, että nyt on uuden aika! Meillä uudet kalusteet hakusessa lähinnä olohuoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun edesmennyt isäni teki ton ja se on senkin takia rakas <3 ja totta kai käytännöllinen :-) Tuolloin ei ollu huonekalukaupoissa kivoja konsolipöytiä ja siks pyysinkin isää tuon tekemään.

   Poista

Kiitos viestistäsi!