16. tammikuuta 2015

Bootcut

Jenkkilästä kuuluu kummia farkkujen saralla. Juuri kun kaikilla on pillipöksyt ahdettu jalkaan, niin nyt niiden aika muodikkaimpina farkkuina on ohi! Tai ainakin rapakon takana. Uusi trendifarkkumalli on bootcut. Muistaako kukaan enää tuota mallia? ;-) Itsellä on vaatekaapissa (lue: naftaliinissa) vielä tallessa pari paria ja jostain syystä tuntuu kummalta ajatus vetää ne jalkaan. Pitääpä joku ilta verestää muistoja ja yrittää olla trendikäs.2 kommenttia:

 1. IHANAA.

  Ei sillä, että bootcut-malli olisi minulle jokin vaatekaappijumalan ylin totuus housuasioissa, vaan siksi että pohkeet ovat mallia tammenrunko. Se on aina bootcut, jos tahdon farkut vetää jalkaan. Ne, tai sitten oikein sellainen väljä ja löpsö malli, joista en tykkää. Eli teretulemasten takaisin katukuvaan - löytyy monessa värissä ja valmiiksi kulutettuina! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei nää munkaan doorilaiset pylväät pilleistä ihan 100% tykkää, mutta jossain vaiheessa fiksauduin niihin ja nyt onki sitten taas totutteleminen tuohon bootcutiin :-D Nyt yritän Pinterestissä saada itelleni bootcut-fiiliksen inspiskuvien muodossa. Ja todellakin on kiva saada katukuvaan vaihtelua bootcutin muodossa! Teretulemast vaan! :-)

   Poista

Kiitos viestistäsi!