14. kesäkuuta 2015

Make-up Blender ja kuinka se toimii

Nyt kyllä rupes jännittämään! Niinkuin eilen kertoilin, niin en saa teille asukuvia aikaiseksi, mutta videon muodossa tulee nyt meikäläisen naama ja selitystä Make-up Blenderistä eli tuttavallisemmin meikkimunasta (Emma ja Marja kuulolla!). Kuten videoista huomaa en ole turhaan hehkuttanut noita meikkimunia ja niiden monikäyttöisyyttä ja toivonkin, että annatte palautetta oliko videoista apua ja ohjeet selkeitä meikkimunan käyttöönottoon :-) Oli kyllä mahtava kuvauspäivä ja isoin kiitos kuuluu Hyvän Olon Maailman Tarjalle sekä aivan mahtaville malleille <3


6 kommenttia:

 1. Moikka! Olipas sujuvasanaista esiintymistä! Ihan oli kuin ammattilaisella:) Ihan reilusti nyt niitä asukuvia pikkuhiljaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kikka! :-) Kiitos <3 Alussa vähän jännitti, mutta sit alko juttu sujumaan. Ja sä oot oikeessa: nyt pitää OIKEESTI ryhdistäytyä noiden asukuvien kanssa (onko tää kuultu aikasemminkin?) ;-)

   Poista
 2. Sähän oot täysi pro esiintyjä ja meikkaaja! P.s. tulisiko sulle mieleen jotain hyvää kosteusvoidetta Madaralta, joka sopisi herkälle couperosa-iholle joka on pintakuiva ja myös rasvoittuva T-alueelta? Tilasin Cattis-naamion ja sain siihen päälle Madaran yövoidenäytteen, joka tuntuisi aikas hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista <3 Mulla ei oo sinänsä omakohtasia kokemuksia muista Madaran kosteusvoiteista kun Pihlajasta, joka toimii kuivalla iholla superhyvin. Olen lukenut muista blogeista, että tuo Madaran SOS- kosteusvoide (http://www.biodelly.fi/kasvovoiteet/436-madara-sos-kosteusvoide.html) olis toimiva ja vois sopia sun couperoottiselle iholle, koska se parantaa ihon suojabarriäärin toimintaa. Se suojais sun ihoa ettei se couperosa ainakaan pahenis ja samalla parantais jo sitä olemassa olevaa couperosaa ja kosteuttais ihoa.

   Poista
 3. Tarkoitin tietysti Cattier-naamiota :D

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!