12. kesäkuuta 2015

Paras kivipuuteri

Enpä olisi uskonut, kun tämän tuotteen ostin, että se olisi näinkin vakuuttava! Kyseessä on luonnonkosmetiikkamerkki Benecosin kivipuuteri. Törmäsin tähän puuteriin Ostolakossa- blogissa ja blogin kehujen saattelemana hankin tuotteen. Hinta ei paljon paina (noin 10 euroa) ja ensinäkemältä rasian vaatimaton ulkoasu ei anna ihan sitä kuvaa, mitä ihanuutta rasiassa on. Yleensä kiinnitän meikin irtopuuterilla, mutta tätä tuotetta kokeiltuani voin sanoa, että bye bye irtoputsku. Puuteri on todellan hienojakoista ja levittyy unelmankevyesti iholle. Koska tuote on niin hienojakoista sitä ei tarvita paljon ja mikä parasta se ei tummu iholla päivän mittaan eikä ihosta tule liian puuteroidun näköistä, vaan se sulautuu iholle kauniisti. Aivan mahtava tuote! Itse levitän tuon puuterin muuten meikkimunalla ja se tuntuu "uppoavan" sillä vielä mainiommin ihoon. Killer yhdistelmä! :-D Jatkoa tästä sarjasta seuraa, koska puuteri ei ollut ainoa Benecosin huipputuote....
4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Moikka Emma! :-) Tuo sana on jo näköjään meikäläisen perussanavarastoa, että en aina tajua sitä täällä blogissa selitellä :-D Kyseessä on siis Make-up Blender- meikkisieni ja löydät sen täältä blogista tuolla nimellä. Laitan huomenna aiheesta pari videota, jossa opastan itse kuinka monipuolisesti noita "meikkimunia" voi käyttää :-)

   Poista
 2. Mekin täällä kaksosten kanssa ihmetellään tota meikkimunaa, on jotenkin niin yyberin ihmeellinen kapistus ;D Pst. Tosi hyvä toi sun uusi profiilikuva, täysi kymppi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei nyt on apua meikkimuna- ihmettelyyn uusimmassa postauksessa videon muodossa :-D Kiitos ihanasta kommentista <3 Tuo kuva kuvaa meikäläistä aika hyvin ;-)

   Poista

Kiitos viestistäsi!