16. heinäkuuta 2015

Blogiloma

Pieni, mutta tehokas blogiloma on nyt paikallaan. Palaillaan namuset viikon päästä asiaan ja muistakaa rentoilla siellä ruudun toisellakin puolella <34 kommenttia:

 1. Sinikka toivottaa oikein ihanaista lomaa, treffataanko lentokentän parfyymiosastolla? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa lomaa Sinikalle ja Juanitalle <3 Nyt ei varmaan aikataulut käy yksiin menomatkalla, mutta katotaan olisko treffit paluumatkalla ;-)

   Poista
 2. Hyvää lomaa!

  Tulin tänne raportoimaan voittamastani Konjac-ihmesienestä. Kyllä on pakko yhtyä sun ylistyksiin.... Varsinkin eka käyttökerta oli aika uskomaton - mikä sileä tunne iholla!! Nyt kun olen käyttänyt sitä reilun viikon niin en kyllä pois vaihtaisi! Jos jotain negatiivista on IHAN PAKKO keksiä niin mun couperosa oikein hehkuu pesun jälkeen - mutta se varmaankin kertoo verenkierron lisääntymisestä ja tasaantuu kyllä kun siihen rauhottavaa kosteusvoidetta laittaa.

  Ajattelin käydä ostamassa myös 11-vuotiaalle poikaselleni oman sienen, hänelle kun alkaa jo tulla vähän finnejä ja tuolla sienellä peseminen voisi olla kivaa ja siten tulisi huolehdittua ihon puhtaudesta. Niin ja itselleni sen vartalosienen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kaisa! :-) Aivan mahtavan ihanaa kuulla tuollaista palautetta sienestä ja mikä parasta, että tykkäsit siitä yhtä paljon kuin minäkin. Sitä sientä voi kutsua hyvällä omallatunnolla ihmesieneksi! :-) Mä kysäisen tuosta couperosasta Hyvän Olon Maailman Tarjalta, että onko se normaalia ja olisiko esim. nyt aluksi vihreä herkän ihon sieni parempi sinulle. Palaan sulle meilitse asiasta :-) Ja ehdottomasti pojalle sieni käyttöön, niin iho pysyy arvettomana ja hyvässä kunnossa :-)

   Poista

Kiitos viestistäsi!