29. elokuuta 2015

Kappahlin aletunika

Tästä on pakko laittaa vinkkiä tänne blogin puolelle, jos jotakuta muutakin kiinnostaa. Tätä tunikaa/toppia katselin jo kesällä, mutta hinta oli mun mielestä aika suolanen tollasesta yläosasta eli jätin sen rekille. Nyt tuo toppi on Kappahlin verkkokaupassa alehinnalla ja nyt sen hinta olis sellanen, jonka siitä voisin maksaakin. Toppi on livenä mun mielestä kauniimpi kuin kuvassa ja näin sen itse asiassa tällä viikolla erään vastaantulleen plusnaisen päällä ja se oli aika magee. Nyt pähkäile tilatako vai eikö tilata ja tarvitako vai eikö tarvita. Mitä mieltä ootte? :-)

2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä kiva, jotenkin ihan sun tyylinen. :) Itse juuri eilen tilasin ensimmäistä kertaa KappAhlin verkkokaupasta. Treenivaatteita, ja niistä on muuten ota 3 maksa 2 tarjous muistaakseni tänään vielä voimassa! Pitänee tehdä treenivaatepostaus, kun saapuvat (jos mahtuvat päälle, heh)! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin ostin Kappahlista treenivaatteita, mutta tein ostokseni tietenkin ennen tuota kampista :-) Oon ite tykänny Kappahlin treenipöksyistä: hyvälaatuisia hintaansa nähden. Jään odottelemaan treenivaatepostausta ;-)

      Poista

Kiitos viestistäsi!