23. elokuuta 2015

Ystävän vaatekaapin siivoustalkoot

Tässäpä vähän erilaista postausta! :-D Olen joskus maininnutkin, että tykkään siivota ja kun siihen hommaan ryhdyn, niin meno yltyy melko anaaliseksi. Ja ei, en tarkoita mitään pornosessiota kesken siivouksen, vaan että kun siivotaan, niin sit siivotaan kunnolla ja pyyhitään jalkalistoista lähtien kaikki. Päätettiin erään ystäväni kanssa hyödyntää tätä mun pilkunviilaamista ja laittaa hänen vaatekaappinsa kerralla syksykuntoon. Ystäväni suostumuksella laitankin tähän postaukseen pienen projektimme parina kuvana ja kertoilen millaisella logiikalla kaapit saivat uuden järjestyksen. Kuusi tuntia meni, mutta siinä ajassa kaikki kaapit saivat uuden järjestyksen sekä suursiivouksen pölykoirista. Myös kengät saivat uudet kodit eteisen hyllykössä ja Siivouspäivän kirppiskamat odottavat nyt siististi pusseissa. Tällä kertaa ystävämme Cava ei ollut mukana, mutta hauskaa oli ilman häntäkin ;-)


ENNEN:Vaatteet ja kaikki kamat oli tungettu enemmän tai vähemmän kaappeihin. Lisäksi hengarilla olevat vaatteet hädin tuskin saivat happea. Hylly kerrallaan kamat sohvalle kasaan ja yksi vaatekappale kerrallaan meneeko ko. vaate kirppiskassiin vai käyttöön. Käyttökasa käytiin vielä kertaalleen läpi onko vaate harvemmin käytetty vai useammin käytössä oleva, koska tilaa on rajallisesti. Tällä logiikalla harvemmin käytettävät menivät kaapin perälle ja useammin käytettävät eteen.Tässä kasassa on ainoastaan farkkuja ja housuja eli voi päätellä, että ystäväni beba ei ainakaan jäädy ja vaihtoehtoja löytyy :-D


JÄLKEEN:


Hengarit siistissä rivissä ja vaikka happea ei ihan hirmuisesti lisää niiden väliin saatu, niin nyt ei ainakaan välissä ole yhtään pudonnutta vaatekappaletta ja turhat, kirppisvaatteet eivät häiritse vaatevalintoja. Voin tähän väliin sanoa, että kaapista löytyi pari unohduksissa ollutta vaatetta... ;-)


Pitkähihaiset paidat ja neuleet omalla hyllyllään ja topit ja teepparit omallaan. Reunaan jäi vielä tilaa, jonne saa laitettua pienempää sälää. Tässä tapauksessa aurinkolasit.


Otettiin samalla lakana- ja pyyhekaappikin käsittelyyn ja hieman väri- ja kuosikordinoitiin. Nyt löytyy kylpy- ja käsipyyhkeet omista kasoistaan. Olisi pitänyt ottaa tästäkin kaapista ennen kuva, mutta siinä hypessä ei tarttunut puhelin kouraan. Lopputulos ja tyytyväinen ystävä puhukoot puolestaan. Tuliskohan tästä mulle uus ammatti? Ammattijärjestelijä ;-)

6 kommenttia:

 1. Ihana sanonta "vaatteet ei saa hengareilla happea"! Mun kaapissa happi on ollut loppu jo pitkään. Apu sen läpikäymiseen ei olisi pahasta 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäskö mun tulla antamaan sunki vaatekaappiin tekohengitystä? :-D

   Poista
 2. Hieno projekti! Mulle kans ;D -piritta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! :-D Mikäs päivä mä tuun teille? ;-)

   Poista
 3. Kiva postaus! Ja kaappi täysin toinenlaine sun käden käynnin jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Time well spent eli kyllä se kannattikin :-) Katotaan vaan miten pitkään kaapit pysyy tollasena ;-)

   Poista

Kiitos viestistäsi!