15. syyskuuta 2015

CosMerya - kosmetiikkaa verkkokaupasta

Nyt on pakko vinkata! Sain parikymmentä minuuttia sitten meilin Cosmerya- verkkokaupasta, joka on suomalainen kosmetiikan verkkokauppa ja josta olen maininnut blogissani aikaisemminkin. Voin lämpimästi suositella ko. verkkokauppaa jo valikoiman perusteella. Verkkokaupan takana on ihana Merja, joka on kosmetiikan ammattilainen isolla A:lla. Syy miksi mainitsen CosMeryasta on se, että tämän viikon yli 20€:n tilaukset saa toimituskuluitta. Itselle nuo postarit on välillä se deal breaker eli nyt se ei todellakaan ole este, koska tuo parikymmentä euroa tulee hyvinkin äkkiä täyteen. Itse tilasin nyt vain shampoota, koska kosmetiikkavarastot pullistelee ja pitää käyttää entiset ennen kuin tilaa uutta. Laitan pari tärppiä lähinnä luonnonkosmetiikan puolelta tuohon alle. Itsellä nuo tuotteet on jo käytössä ja pitääkin laittaa tänne blogin puolelle joistakin tuotteista vähän tarkempaa postausta.

Laveran uudet kroppatuotteet on aivan ehdottomia! Tuoksu tuo itselle mieleen mojiton ja ehkä sen takia niitä tulee lutrattuakin :-D Tuotteissa on mm. vihreää kahvia ja vihreää teetä ja nyt nuo tuotteet on superalessa yhteishintaan. Voin suositella! Tuotteiden pitäisi vähentää selluliittia, mutta veikkaan, että näihin mun perunapeltoreisiin ei auta muu kun rasvaimu, mutta toivossa on hyvä elää ;-)
Alennuksessa on myös mun suosikkiputsari: Cattierin misellivesi. Tuote on puhdasta kultaa ja yksi niistä tuotteista, jota aion ostaa lisää, kun tuo vanha puteli loppuu. Kirjoittelin tuosta vedestä täällä. Tutustuin myös tähän Flown kuorintaan kosmetologini kautta ja tuo tuoksu on jotain maagista! Supertehokas kuorinta, jota itse käytän jalkakuorintana sekä kyynärpäihini eli tehokuorintana niihin kropan kuivimpiin kohtiin. Jos haluaa vielä lisää aistiherkuttelua suihkuhetkiin, niin Laveran appelsiinisuihkugeeli on sitä. Jos aamulla väsyttää ja olo on nuutunut, niin sitä se ei ole tämän herkun jälkeen. Saako tästä muuten sen kuvan, että meikäläinen syö suihkussa näitä tuotteita? :-D
Vielä vinkki niille, jotka on lukenu mun Konjac- sieni hehkutuksesta täällä ja täällä, niin nyt on aika ko. sieni hankkia! Kaksi sientä saa nyt pakettihintaan ja sieniähän on valittavana kuivalle/herkälle iholle, normaalille iholle, collagen aikuiselle iholle ja bamboo rasvaiselle/epäpuhtaalle iholle. Lisäksi CosMeryan sivuilla näyttä olevan muitakin Konjac- paketteja, joissa on oman talvi-ihon pelastaja kropalle: Konjac- sieni vartalolle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!