21. syyskuuta 2015

Takkitarjontaa

Myönnän: mulla on jonkin sortin takkifetissi ja nyt asetinkin itselleni takinostokiellon. Sinällään ihan hyvä, koska eihän nuo rotsit kohta mahdu minnekään! Vaikka karanteeni takkiostosten kanssa on päällä, niin sehän ei estä mua bloggaamasta takeista. Tiedän, että syys/talvitakin ostaminen voi olla joillekin stressinaihe jo ihan senkin takia, että isoja kokoja tyylikkäistä takeista ei yksinkertaisesti löydy. Lisäksi esim. talvitakkiostoksille on hyökättävä heti, kun takit liikkeisiin tulevat, koska isoimmat koot menevät heti. Vuorossa siis pikakatsaus netin plustakkitarjontaan. Katsastin ne vanhat ja turvalliset nettikaupat: Ellos, Kappahl, Lindex ja H&M+. Elloksella on kyllä edelleen yksinkertaisesti laajin takkivalikoima ja kokoja löytyy joistakin malleista kokoon 60 saakka. Katselin omaa takkivalikoimaani ja lajittelin myös tuon netin takkivalikoiman kategorioittain ja vähän sen mukaan mitä omasta kaapista löytyy. Jos takkiostoksilla nettiin menee kannattaa katsoa myös Cellbesin, Oton ja uutena s.Oliverin Triangle- plusmalliston tarjonta.

VILLAKANGASTAKITLindexin villakangastakki oli livenä paljon kivempi kuin tuo netin kuva ja jos tarvetta olisi tuon tyyliselle takille, niin tuo olisi ostoslistan yläpäässä. Tuo harmaa H&M+- malliston takki ei sinänsä ole mikään villakangastakki, mutta erilaisuudellaan aika varteenotettava takkivaihtoehto syystakiksi. Tuokin takki on livenä paljon kivempi kuin nettikuvassa. Ellokselta löytyy mm. Carmakoman tuotteita ja tuo sininen takki onkin ko. mallistosta ja vielä alessa. Oma suositukseni Elloksen valikoimista on tämä villakangassekoitetakki, josta pitääkin laittaa oma postauksensa asukuvan muodossa kunhan saan sen höyrytettyä sileäksi mun uudella vaatehöyryttimellä :-)


BIKERITBikereista olen jankuttanut täällä blogissa jo kyllästymiseen asti, mutta nyt kun sellainen itsellä on (väsyttävän etsimisen jälkeen) ymmärrän miksi sitä tituleerataan trenssin ohella klassikkorotsiksi: ko. takkimalli käy melkein minkä kanssa tahansa. Oma bikerini on Lindexin viime vuoden mallistosta.

PARKATAKITEnpä uskonut, että parkatakki olisi oman takkivalikoiman yksi käytetyimmistä takeista. Ensimmäisesta Lindexiltä ostetusta parkatakista jouduin luopumaan, kun se jäi liian isoksi, mutta onneksi sain paikattua tuon puutteen ja jos en mitään muuta rotsia päälleni keksi, niin heitän parkatakin päälle ja se on siinä. Talveksi varastossa odottaa viininpunainen parkatakki ja nyt odotetaankin ensi talveksi kunnon pakkasia ;-)

TRENSSITOmassa vaatekaapissa perustakkivalikoimaan kuuluu sekä beige että musta trenssi ja trenssi onkin kätevä, siisti perustakki. Se käy melkein minkä kanssa tahansa niin kuin bikerkin. Tuo sininen trenssi oli viime syksynä ostoslistallani, mutta jätin sen sitten ostamatta. Nyt se on Elloksella alessa eli jos kiinnostaa, niin nyt se kannattaa hankkia. Tuo musta takki ei ole varsinaisesti trenssi, vaan hieman mukailtumpi versio. Nuo valkoiset tikkaukset tuo kivan lisän takkiin eikä ole ainakaan tylsä. Tuokin takki on kivempi livenä kuin kuvassa eli kannattaa käydä katsomassa, jos takki herätti kiinnostuksen.

TOPPATAKITLöysin viime syksynä yllätyksekseni Seppälästä täydellisesti istuvan toppiksen. Yleensä plustoppikset ovat muodottomia säkkejä ja vinkkinä tässä suunnittelijoille, että plusvaatteisiin saa laittaa leikkauksia ja korostaa vyötäröä. Pitkälle toppikselle vaihtoehtona voisi olla vyötäröpituinen toppis. Tuo Kappahlin musta toppatakki on aikakin näin kuvassa kivannäköinen. 

4 kommenttia:

 1. Toi biker olisi munkin mieleen, mutta mä näyttäisin siinä jumiin jääneeltä plussapallolta... :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö höpö Marja! Lähetään vaikka yhdessä ettimään sulle istuva biker :-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva, jos tykkäsit <3 ja jos oli apuakin :-)

   Poista

Kiitos viestistäsi!