26. helmikuuta 2016

Toivoton toivelista

Nää sesongin vaihtumiset aiheuttaa mulle vaan harmaita hiuksia ja rahanmenoa. Tai no niinkun periaatteessa. Vaikka aina täällä blogissa mainitsen, että ostoslista kasvaa kun nälkävuosi, niin totuus on, että vain osa ostoslistan tuotteista oikeasti tulee vaatekaapin asukeiksi ja ostoslista on varsin eläväistä sorttia eli halut ja lista elää koko ajan. Kokosin alla pari kollaasia vaatteista, jotka tällä hetkellä nököttää loputtomien toiveiden listalla. Jos vaikka saisin jaettua tätä inspiraatiota ;-) Ainakin väriä noista kollaaseista ei nyt puutu. Ainoa, mikä puuttuu on kevät ja aurinko!Yllä olevan kollaasin vaatteet ovat Elloksen ja Kappahlin mallistosta. Ilolla huomasin, että Kappahlin XLNT- mallistoon oli uutuutena tullut leveälahkeisemmat tummasiniset farkut. Bootcut- leikkaus farkuissa ei itsellä mene, mutta tuo suora lahje näyttää aika kivalta ja keväiseltä. Ja valkoinen farkkutakki: mulla on joka kevät haaveissa hankkia valkoinen farkkurotsi, mutta feidaan sen hankkimisen joka kevät. En tiedä miksi, mutta nyt pitää vähän makustella minkä kaiken kanssa tuota voisi yhdistella ja onko sellainen edes tarpeen: kaapissa on jo tummansininen ja vaaleansininen versio. Vaikka Lindexin viininpunainen poolo ei onnannut, niin aina voi haaveilla pooloneuleesta, joka ei purista kurkkua. T-paidat on kestokulutuskamaa ja tummansininen T-paita houkuttelis. Onko sille oikeasti tarvetta onkin sitten eri juttu. 99% varmuudella hankin tuon lohenpunaisen/vaaleanpunaisen/minkä ikinä punaiset neuleen Ellokselta. Ihanan raikas, keväinen ja OHUT. Menee siis keväällä sekä kesällä.


Vaikka musta-valko-harmaa- vaatekaappi onkin itselle kaiken perusta, niin kevättä kohti värit houkuttaa ja koukuttaa. Lindexin keltainen pusero on pakko käydä katsomassa livenä, koska haluan nyt kirkkaankeltaisen puseron, en sinapinkeltaista. Tuo vihreä pusero on Lindexin normipuolelta, mutta kun näin sen Tyyliä metsästämässä- blogin Veeran päällä, niin aion senkin käydä mulkkaamassa livenä. Ja no ei kollaasia, jossa ei olisi ainakin yksi raitarätti. Omistan tuon saman t-paidan mustana ja voin suositella lämpimästi: todella hyvää materiaalia ja pitää värinsä pesusta pesuun.Henkkamaukka ei ole ainakaan vielä kohahduttanut. Varsinkaan H&M+- puoli ei uutuuksillaan ainakaan omalla kohdalla ole saanut ihailevia huokauksia. Kävin viime viikolla pitkästä aikaa katsastamassa liikkeessä tuon pluspuolen ja sieltä tarttui omaan vaatekaappiin hieman epäsovinnainen kirjava pusero matkaan. Laitan siitä sitten asukuvaa jahka sen päälleni vedän. Tuota yllä olevaa neuleliiviä kävin eilen Ison Omenan Henkkamaukassa hypistelemässä ja se tuntui ja näytti aika kivalta. Liivi menisi pitkähihaisen paidan kanssa takin asemasta keväällä. Nuo kimonohurstit ei näytä päästävän otettaan musta ja tuo raitahursti houkuttais. On niin helppo rätti ettei mitään rajaa! Jos tuon punaisen neuleen hankin, niin se onkin piiiiitkään aikaan punainen vaatekappale mun vaatekaapissa. Miehellä punaista vaatekaapista löytää yllin kyllin, mutta itselle en punaista ole vielä hirmuisesti hankkinut muuten kuin asusteissa. Ja lepardigepardi! Vanhat lepardigepaditossut sanoi syksyllä sopimuksensa irti ja nyt pitää varmaan niiden tilalle saada yllättää kyllä, äärettömän monen asun kanssa sopivat, kissakuosiset balsut. Tuo spikestatement on ihan heräteostos- osastoa ja menis silti monen asun kanssa.

Tässä siis vähän toiveita, ostoslistan sisältöä ja kevätvaateinspistä. Ihan kun värejä ei vois käyttää talvellakin, mutta värit näyttää niin paljon kauniimmilta auringon paisteessa <3


2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi!