22. helmikuuta 2016

Virheostoksia

Viimeisen kuukauden aikana olen taas palautellut tilaamiani rättejä, jotka ovat menneet melko suoraan Virheostokset- mappiin. Hehkutin täällä Lindexin alelöytöjäni, jotka sitten livenä osoittautuivatkin melkosiksi pettymyksiksi. Tuo beige raitaneuletakki oli ehkä odotetuin, mutta se oli käsivarsista auttamatta liian pieni. Ja tiukka poolokaulus ei ole edelleenkään mun juttu: kaulaa kuristi ja materiaali kutitti aivan jumalattomasti. Palautukseen!

Nuo Henkkamaukan tekonahkapöksyt oli suoraan sanottuna heräte/kokeiluostostos edullisuutensa vuoksi ja meinasin kuolla nauruun, kun vedin ne päälle :-D Juu ei mun tolppiin tekonahkaa. Aivan selkeästi suunniteltu ohuemmille töpöttimille. Lisäksi noissa Henkkamaukan housuissa ja farkuissa on järjestään liian matala vyötärö mun makuun. Ja nyt en tarkoita, että housut pitäisi vetää mattinykäsmäisesti kainaloihin, mutta en halua, että mulla on koko ajan sellainen olo, että persvako vilkuttelee ja tulee tarve nostella housuja koko ajan.

Nuo Henkkmaukan peruspaidat olivat myöskin karvas pettymys. Kokona XL juu, mutta mihin helkkariin noista paidoista on viety pituus?!? Ilmeisesti kangas oli loppunu kesken, koska mulle nuo puserot oli mittaa napa ja lisäksi esim. tuon harmaan puseron matsku oli aivan järjettömän ohutta trikoopaidaksi.

Näin täällä rättiostosten kanssa. Loppuviikosta onneks voin kertoa niistä nappiostoksista, jotka sitten pelastaa nettirättiostajan päivän/viikon/kuukauden/jopa orastavan kevään :-)4 kommenttia:

 1. I need everything on this list in my closet!! Especially that burgundy turtleneck.

  March and May

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I looooveee burgundy <3 Unfortunately the one above wasn`t ok :-(

   Poista

Kiitos viestistäsi!