11. maaliskuuta 2016

OOTD

Onpas laadukas asukuva: kännykän salama, pimeetä kun perseessä, epätarkka ja mallilla on taas paiseenpuhkaisija- ilme. Joko alatte tottua näihin? :-D No joka tapauksessa päällä tässä suttukuvassa on Kappahlin aleneuletakki, ne ainaiset samat Lindexin mustat pöksyt ja Lindexin raitapaita, joka osoittautu melko reiluksi, mutta koska pesen raidallisetkin rätit 60 asteessa, niin puserosta tuli oikein hyvän kokoinen pesun jälkeen.6 kommenttia:

 1. Ihanaa kun saa kaivaa raidat esille!! Nätti olet! <3

  VastaaPoista
 2. Raidat on aina kevään merkki <3

  VastaaPoista
 3. Mulla on varmaan joku maalismasis, vois kaivaa raidat esille ja kaivautua niiden kanssa syvälle vällyjen väliin... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut kohta on huhtikuu ja sit ei saa masentaa, koska on KEVÄT! :-D

   Poista
 4. Hei, olet kehunut kovin noita Lindexin mustia housuja.. Kävin niitä sovittamassa kehujen myötä, olisivat olleet muuten aivan ihanat, mutta vaikutti aika "karvankerääjiltä". Taitavat siis olla kissakotiin huono ostos. Tarttuuko niihin sinusta kaikki pöly ja karvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No valitettavasti ne on just sitä: karvat ja kaikki nukka kyllä tarttuu ihan pyytämättäkin :-) Itsellä teippirullia kuluu farkkujen siistinä pitämiseen ihan huolella. Lisäksi muuten Lindex on muuttanut housujen matskua: se on tällä hetkellä omaan makuun liian ohutta. Pitääpä laittaa palautetta asiasta Lindexille!

   Poista

Kiitos viestistäsi!