26. maaliskuuta 2016

Sitomisleikkejä

Ensi viikolle on luvattu lämpöä jopa kymmenen astetta eli tänään menee toppis varastoon ja tilalle tulee kevättakit. Nyt saa tulla vaikka se kymmenen astetta pakkasta, mutta enää en toppista päälleni laita! Ja se ihanuuden päivä, kun ei tarvitse laittaa sukkia. AAAH! Se aika saa kyllä vielä valitettavasti odottaa :-)

Kevättakkivarastossa on useampi trenssi ja vaikka ne kivoja perustakkeja onkin, niin mikään ei ole turhauttavampaa kuin ko. takin vyö! Jos en solmi takkia kiinni, niin vyö roikkuu ärsyttävästi ja tarttuu joka paikkaan. Olen yrittänyt solmia takin vyön taakse, mutta se on aina jotenkin jäänyt rumasti tököttämään ja painaa sitten istuessa selkää. Löysinkin Pinterestin ehtymättömästä arkusta aika näppärän vyön solmimisohjeen. Tätä täytyy kokeilla jo tänään!
4 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen ja täällä toinen joka innolla odottelee sukattoman kauden aloitusta. Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkkuja sinnekin! :-) ja aurinkoista pääsiäisen jatkoa :-) Mä eilen kokeilin ballerinoja ilman sukkia. Autuutta <3

   Poista
 2. Samma här, toi vyö on tosi hankala... mulla se maha vaan aina pullottaa tosta edestä oli se vyö miten tahansa... :( Sukista en uskalla luopua ja takista yritän huomenna.. saa nähdä miten käy... Hyvvee pääsijäisen jatkoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pidän yleensä trenssiä aina auki :-) Paitsi tietysti esim. jos tänä aamuna lähtee takki niin sanotusti auki tonne, niin saattaa palella :-D

   Poista

Kiitos viestistäsi!