28. huhtikuuta 2016

Meikkivoidepettymys

Täydellistä meikkivoidetta ei varmaan olekaan tai sitten etsintä omalla kohdallani on mennyt enemmän kuin yhden kerran pieleen. Kevättalven aikana useissa blogeissa hehkutettiin uudesta L`orealin Cushion- meikkivoiteesta ja päätin kokeilla tuotetta, vaikka kyse ei luonnonkosmetiikasta olekaan. Nyt kevään aikana jostain syystä käyttämäni Laveran DD- voide ei pelittänytkään ja alkoi liukua ihollani työpäivän aikana ikävästi ja iholla oli todella lilluva, rasvainen fiilis. Harmittaa, koska kyseessä on loistotuote kuivalle iholle varsinkin talveksi.

Kosmetiikkablogeissa tätä L`orealin meikkivoidetta kehuttiin sekä koostumukseltaan että uudenlaiselta annostelultaan: meikkivoide on sisällytetty rasiassa olevaan sieneen. Kuulosti omaan korvaan niin hyvältä, että päätin hankkia meikkivoiteen itsellenikin.


Meikkivoide on pakattu kätevään rasiaan, jossa on vieläpä peili eli kompakti rasia kaikkine toimintoineen. Mutta: itsellä tuo meikkivoide ei toimi yhtään. Ihmeellistä ohutta lirua, joka jää lillumaan kasvoille. Lisäksi tuo lirpake, jolla meikkivoide pitäisi levittää on liian ohut eikä istu käteen ollenkaan. Kokeilin levittää meikkivoidetta sekä Make-up Blenderillä että meikkivoidesiveltimellä, mutta voide ei istunut oikein kummallakaan välineellä. Peittävyyttähän tuolle meikkivoiteelle ei luvattukaan eikä se sitä kyllä kerrostamallakaan mielestäni antanut. Harmi, mutta tämä tuote ei mene jatkoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!