11. huhtikuuta 2016

Plusbeballe boyfriendit

Ihastuin ikihyviksi Henkkamaukan pluspuolen boyfriend- farkkuihin ja niitä onkin tään tarjouksen jälkeen kaapissa kolmet parit... Otin ensimmäiset liiat isot ja ne saa päälle ja pois ilman nappien avaamista. Älkää kysykö miksi en niitä palauttanut! No, pitänee viedä ne joko ompelijalle ellei löydy joku isompipeppuisempi kaveri, jolle ne voisin myydä. Voin siis suositella ko. farkkuja lämpimästä, mutta jos mielitte pöksyjä, niin mitoitus kannattaa ottaa juuri se koko, jota on käyttänytkin, koska mitoitus ei ainakaan omalla kohdalla toteudu noissa kuten muissa Henkkamaukan farkuissa, joissa olen joutunut ostamaan yhden koon isompaa tähän asti. Nyt vaan sitä LÄMPÖÄ!!! Mä en jaksais enää vuorata itseäni ja haluan päästä käyttämään tätä trenssiä, joka on T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N! <3 Onneksi en jahkaillut tapani mukaan, vaan pistin hankintaan heti, koska se on ollut pidemmän aikaan loppuumyyty.4 kommenttia:

 1. Kivat! Tuo Henkkamaukan plussapuolen mitoitus on kyllä mysteeri. Joku Twitterissä kertoi, että oli joskus valittanut aiheesta ja H&M oli vastannut, että he eivät voi asialle mitään koska pluskokoisille "ei ole standardikokoa"... what. :D Eli ilmeisesti kokoluokitus on aika sattumanvarainen, parempi siis aina sovittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole standardikokoa?!? :-D No siinähän ne on oikeestaan oikeessa, koska tuo heidän pluspuolen housujen mitoitus on enemmän kuin mysteeri :-D Voi jeesus... No, tästäkin huolimatta olen onnellinen, että nuo pöksyt on kivat päällä :-D

   Poista
 2. Mitä kokoa käytät? Mittasi?

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!