18. syyskuuta 2016

Ostoksia

Rupesin ideoimaan syksyn asukollaaseja ja huomasin, että tässä on tullut tehtyä alkusyksyn aikana pari rättihankintaa, joista voisin vinkata teillekin. Henkalta tilaamistani räteistä 99% on mennyt palautukseen, mutta Elloksen tilauksista 80% on jäänyt vaatekaapin vangeiksi. Itse asiassa selasin tänään Elloksen minikuvastoa ja voi perseen perse: siellä olis taas vaikka mitä kivaa! Neuleita en nyt ainakaan tarvitse, mutta yhdet kivat housut bongasin. Laitan tämän hetken ostoslistan postauksen ensi viikolla, jos sieltä teillekin vinkkinä löytyisi jotain syksykivaa. Ja vink: tämä ei ole maksettu mainos ;-)

Vaikka netissä tykkäänkin tehdä ostoksia, niin nyt olen peikkeuksellisesti tehnyt myös täsmäpikaiskuja kivijalkakauppojen tarjontaan. Esimerkiksi tämä Henkkamaukan pitkä neuletakki löytin yhden tästäiskun seurauksena ja on yks mun suosikeista ja jos haluaa superlämmintä, syksyllä takinkin korvikkeena käyvää neuletakkia, niin suosittelen tätä kauniin grafiitin harmaata Lindexin neuletakkia. Neuletakissa on villaa ja mohairia, joten se on siksikin todella lämmin ja oli hyvä heräteostos.

Olen ilmeisesti ottanut todella kirjaimellisesti yhden syksyn trendiväreistä, koska harmaata on nyt vaatekaapissa vähän ehkä liikaakin. Kuvassa oleva Kappahlin neuletakki näyttää vaaleanharmaalta, mutta sävy on paremminkin lunnossa grafiitinharmaa. Harmaa Henkkamaukan kollari on niille päiville, kun ei jaksa miettiä, mitä päällensä laittaa: käy duuniinkin suorien housujen kanssa. Pikkureppua en ole koskaan omistanut ja vältyin siltä 90- luvulla, mutta nyt siihen sitten haksahdin ysäribuumin uudelleentulemisen jälkeen. Matsku on keinonahkaa ja käy rentona käsilaukkuna, koska en jostain syystä se selässä itseäni näe. Biker on vielä tänä syksynä korkkaamatta ja se pitääkin yhdistää joku päivä tämän Henkkamaukan muhkean huivin kanssa. Nyt on ollut liian lämmin, että huiviin olisin vielä turvautunut. Näin kyllä eräänä aamuna yhden teinin toppis ja lapaset päällä?!? WTF!!Elloksella hieman villiinnyin neuleiden kanssa ja tilauksesta 90% jäi kaappiin. "Riehakasta" värimaailmaa edustaa punaisenoranssi neule. Mun pitääkin heti suitsia tätä väri-ilottelua :-D Tuo alla oleva raitapaita näkyy Pipsan päällä täällä ja voin suositella puseroa. Pehmeää trikoota, joka ei ainakaan itsellä ole kulahtanut käytössä ja pesussa. Noiden Lindexin alekorviksien kanssa pitää kokeille eriparikorvis- trendiä. Katsotaan taipuuko mun korvat tohon trendiin :-)


Lisäksi tein pari aleostosta Mangosta. Neuletakkeja ei kai voi olla koskaan liikaa ja tuo sinapinkeltainen toppi on ihan kiva piristys vaatekaappiin kaikkien harmaiden keskelle. Mulla on siis harmaan, mustan, tummansinisen ja valkoisen lisäksi todistettavasti punaista ja keltaista vaatekaapissa. Jei.

TallennaTallenna

2 kommenttia:

  1. Minunkin pitää myöntää, että haksahdin piiiiitkään harmaaseen neuletakkiin, H&M:n plussapuolelta. Mutta oli pakko! Annoin nimittäin pois vanhan, vaaleanharmaan pitkän neuletakkini, kun se kävi liian isoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä nuo pitkät neuletakit on ns. turvavaatteita: jos ei mitään muuta keksi, niin farkut, t-paita ja pitkä neuletakki- kombo toimii aina :-)

      Poista

Kiitos viestistäsi!