29. syyskuuta 2016

Syksyn ostoslista

Motivaatio blogin suhteen on vähän pakkasella ja sen kyllä huomaa postaustahdissa. Pahoittelut siitä. Jostain syystä löydän inspiroivampaa tekemistä, kuin koneen edessä kökkimisen duunin jälkeen, joka sekin on koneen ääressä kökkimistä :-) Kun en ole jaksanut kuviakaan ottaa blogiin (no nyt kuulostaa jo säälittävältä), niin turvaudun jonkun muun ottamiin kuviin ja visualisoin mun tämänhetkisen ostoslistan. 

Alla olevat mustat pöksyt sekä valkoinen t-paita on Lindexistä ja niitä pitää huomenna duunin jälkeen käydä sovittamassa. Noita pöksyjä löytyy 3XL:n saakka ja valkoista puseroa on puolestaan XXL:n saakka. Nythän Lindex lanseerasi mullistavan idean: kaikkia heidän vaatteitaan pitäis löytyä isommassakin koossa. No, tuohan ei nyt pidä oikeastaan paikkaansa, vaan tuo kokomitoitus rajoittuu vain tiettyihin mallistoihin eli edelleenkään en suostu tuollaiseen puolivillaiseen, vaan KAIKKI rätit, jotka ovat normipuolella pitäisi mitoittaa suurempiin kokoihin. MUR!
Tuo alla oleva harmaa neuletakki ei nyt enää ole ostoslistalla, vaan se roikkuu meikäläisen vaatekaapissa. Koska musta versio tästä neuletakista oli niin hyvä, niin päätin tilata edullisen hintansa vuoksi myös harmaan version. Tuo viininpunainen neuletakki on Kappahlista ja pitänee käydä metsästämässä se kivijalkamyymälästä. Tuo kuviopusero on myöskin Kappahlin mallistosta ja sekin on käytävä mulkkaamassa livenä. Jostain syystä en ole piiiiitkään aikaan löytänyt mitään erikoista Kappahlista. Joko mitoitus on omituinen tai sitten vaate näyttää livenä retkulta. Ja koska päätös edelleen pitää, että mitään puolivillaista en hanki, niin onpahan rahat säästyneet ainakin Kappahlin kohdalla.Varmaan jo edellisessä postauksessa mainitsin, että Elloksen valikoimista mukaan lähtisin syntisellä rahasummalla tilaukseen vaatteita, mutta pakko ottaa järki kauniiseen käteen ja tehdä maltillisesti hankintoja. Nuo housut ja musta kaulaliina odottaa jo hakijaansa Siwassa eli ne saa uuden kodin jo viikonloppuna. Ja häpeäkseni myönnän, että tuo beige takkikin on tulossa 40% alekupongin turvin. Hieman kuvissa häiritsee tuo väri: on vähän meikäläisen silmään likasen beige. Oh well, sen näkee sitten livenä :-)Mangon Violeta- mallistosta löytyi tuo kaunis harmaa neule ja suurin kysymys onkin, että oliskohan harmaavarastot täynnä ensi talveksi ilman tuota neuletta. Jää nähtäväksi... Laukkuja ei kuitenkaan ole koskaan liikaa ja keväällä hankkimani tynnyrilaukun sanottua liikakäytön seurauksena työsuhteensa irti olisi uusi tynnyriveska hakusessa. Tuo Mangon versio olisi melko varteenotettava. Ja tuo punainen laukku tasapainottaisi kivasti harmaata vaatekaappia, eikö? ;-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!