23. kesäkuuta 2017

Lontoon plusvaatekaupat

Tämä postaus piti tehdä heti meidän pääsiäisen Lontoon reissun jälkeen, mutta jostain syystä teksti jäi luonnoksiin ja nyt sitten havahduin aiheeseen. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö? :-D Aiheena siis Lontoon plusvaatekaupat ja hieman niiden vertailua. Ollaan heinäkuun alussa menossa uudelleen Lontooseen ja nyt tiedän, minne suuntaan shoppailupäivänä ensimmäisenä. Alla olevan tekstin luettuanne tiedätte minne.

Pääsiäisen reissun pääasiallinen tarkoitus ei ollut massiivinen shoppailukierros, vaan mentiin kaupunkiin chillailemaan ja ottamaan vähän irtiottoa arjesta ennen heinäkuun kesälomaa. Perjantai menikin ihastellessa Lontoon kuuluisimpia maamerkkejä ja nähtävyyksiä, mutta lauantaina suunnattiin Oxford streetille katsastamaan mm. plusvaatetarjonta. 90% plusrättiliikkeistä oli kuitenkin pettymyksiä. Esimerkiksi Forever21 oli TÄYDELLINEN pettymys. Halpoja vaatteet oli, mutta en viitsinyt niin huonolaatuisia vaatteita raahata sieltä asti. Ei siis mun kauppa jo tyylillisestikin. Tätimäisten liikkeiden kastiin meni myös River Island, Simply be ja Matalan. Myöskään Evans ei iskenyt.

Jotta postauksen alku ei nyt alkuunsa masenna, niin helmi pettymysten seasta löytyi. New Lookin Curve- mallisto oli meikäläisen makuun! Sopivan trendikkäitä vaatteita ja tein pari aika kivaa löytöä: mukaan tarttui mm. keltainen biker. New lookista mukaan tarttui myös keltakuvioinen kimono ja vaaleanpunainen t-paita. Ja taisi keltaista tarttua mukaan laukun muodossa Topshopistakin... Laitan Lontoon ja muistakin vaateostoksista koontipostauksen jossakin välissä. Kolusin New Look- kivijalkamyymälän jälkeen nettikaupan tarjonnan ja siellä on paljon laajempi valikoima eli jatkossa sinne Visaa vinguttamaan nyt kun tiedän oman kokoni. Ja vinkkinä, että New Lookia saa myös Zalandolta ja Asokselta, joissa onkin todella hyvät valikoimat. Ja Zalandollahan ei ole postikuluja eli sekin houkuttaa shoppailemaan juuri sieltä.

Kaikenkaikkiaan ostokset oli tosi maltillisia ja ostin ns. tarpeeseen. Löysin edullisesti mm. Ivy Parkin mustan hupparin ja siitä onkin tullut lyhyessä ajassa oikea turvariepu. Koko XL on todella reilu ja just sellanen upottava huppari. Me like. Katsotaan, mitä heinäkuussa kaupungista löytyy. Aiotaan kyllä silloinkin chillailla ja nauttia kaupungista eli mennään minne nenä näyttää.

P.s. Saa vinkata muuten tärppejä Lontooseen ;-)






3 kommenttia:

  1. Primarkissa kannattaa käydä, siellä on kokoja UK 20 (ehkä 22) kokoon asti ja monissa vaatteissa mitoitus on reilu. Sieltä kannattaa katsoa myös kenkiä - sairaan halpoja ja mukavia perusbaltsuja kivoissa väreissä ja kuosissa! Eihän ne niillä hinnoilla ikuisesti kestä, mutta yhden tai kaksi kesää helposti. :)

    Onpa yllättävää, että River Island oli tätimäinen. Heidän nettikaupassaan on yleensä tosi trendikkäitä plussavaatteita - jopa sellaisia, jotka vastaavat "normaalien" malliston tyylejä. Näköjään taas yksi esimerkki kaupasta, jolla valikoima netissä on ihan eri luokkaa, kuin liikkeessä (köh köh, H&M).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Primark olis kiinnostanu enemmänkin, mutta oltiin liikenteessä lauantaina ja se kauppa oli AIVAN täynnä ja meinas happi loppua. Katsoin kans kenkäosastoa ja huomasin saman eli edullisesti perusbalsuja ja muita aika kivannäkösiä kenkiä. Mulla alkaa olla vaan kenkävalikoima siinä kuosissa, että nykyisetkään ei mahdu minnekään :-D

      Mua yllätti kans tuo River Island, koska ajattelin etukäteen, että se on SE kauppa, josta löytäisin jotain. Voi olla, että olin väärässä River Islandin liikkeessä ja siellä ei ollu niin laajaa valikoimaa. Pitänee siis tutkia enemmän aihetta :-)

      Poista
  2. Simply Ben nettikaupasta olen kuolannut Joe Brown's -merkkiä. Mutta he eivät tällä hetkellä toimita Suomeen. Olikohan sitä sitten ollenkaan kivijalkaputiikissa?

    Suomessa Joe Brown'sia myy Halonen, mutta vain normimallistoa, ei pluskokoja.:(

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!