18. elokuuta 2017

Jotain punaista

Punainen tuntuu olevan tämän syksyn it- väri ja olen sitä itsekin himoinnut joskin pieninä väriläiskinä. Ellokselta meni tilaukseen punainen t-paita ja tämä ihanuus menee tilaukseen HETI, kun se verkkokauppaan tulee. Mulla on tuollainen musta ja se on sellainen napakka tilaihme, joka menee jokaisen asun kanssa, joten miksi vaihtaa hyväksikoettua. Lindexillä on hyvä tuo Tulossa- kategoria verkkokaupassa ja sieltä saa ns. sähköpostivahdin, niin ei tartte kytätä milloin haluttu tuote on saatavilla. Tulossa on muuten tänne blogin puolelle postaus virheostoksista ja tässä virheostoksia sorttaillessa suurin osa on Ellokselta hankittuja... Miksi siis ostan Ellokselta kerta toisensa jälkeen? Koska pää on syntymästä asti ollut umpiluuta eikä umpiluinen ikinä usko tai anna periksi :-D

4 kommenttia:

 1. Nätti laukku.:) Minäkin olen innoissani punaisesta tänä syksynä!<3 Ellokselta tosiaan on aina tullut tilailtua, vaikka oikeasti pettymyksiä kertyy. Olen tullut siihen johtopäätökseen, että tilaaminen sieltä on niin helppoa, ja tarjontaa löytyy paljon. Toisaalta kanssa tuntuu, että palaan aina Zizzille, vaikka heidän väriskaalansa ja vaatteiden mallit useimmiten eivät sovi minulle. On myös helppoa, tarjontaa löytyy, ja myymälässä voi tuntea olevansa ihan oikea ihminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellos on kieltämättä valikoimansa puolesta todellinen helmi ja vaikka pettymyksiä ostoksista on 80%, niin ne loput onki sitten ns. löytöjä :-) Zizziin ja Zizzin liikkeisiin tutustuin oikeasti vasta tänä kesänä ja sain liikkeestä mahtavaa palvelua ja kuten sanoit: tunsin iteki olevani ihminen ja jolle vielä löytyy mageita vaatteita :-)

   Poista
 2. Punainen on tosiaan tämän syksyn väri, sitä on paljon tarjolla. Kaunis laukku >3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaista löytyy nyt kyllä jokaisesta rekistä, mutta punaisen sävyjä on niin paljon, että sen pitää olla " se täydellinen punainen". Ei liian oranssi eikä liian tumma :-)

   Poista

Kiitos viestistäsi!