1. syyskuuta 2017

Housuvinkki

Oletteko samaa mieltä, että Kappahl ei ole erityisemmin kunnostautunut pluspuolen mallistonsa houkuttelevuudella? Pari helmeä löytyy toki sillon tällöin, mutta potentiaalisena ostospaikkana en sitä pidä. Laitoin kuitenkin tätä tietoa uhmaten tilaukseen mielenkiintoiset housut ketjun XLNT- mallistosta ja nyt sitten jännätäänkin millaisesta materiaalista nuo housut on ja millaiselta ne ylipäätään näyttää näissä mun doorilaisissa pylväissä. Pessimisti ei pety eli itse odotan todella ohuesta kankaasta tehtyjä housuja, joissa mitoitus on päin persettä. Hyvä asenne! :-D1 kommentti:

  1. Olen tehnyt KappAhlista ihan saman havainnon. Tosin pakkohan siellä on silti käydä aina välillä, ja löytöjä tosiaan tupsahtaa eteen silloin tällöin.:) Olen ollut älyttömän tyytyväinen parien farkkujen laatuun ja istuvuuteen. Ekat olleet käytössä jo kolme vuotta, ja reidet yms. vieläkin ehjät! Hommasin myös toiset, kun oli korkeavyötäröinen bootcut-malli tarjolla. Ne onkin nyt suosikit.:)

    Sitten miinuspuolia: hommasin alennetuista alennusmyynneistä parit pyjamahousut kotilötköiksi. Ne ovat ihan ok, mutta en älynnyt, miten huonosti lahkeiden malli sopi omiin kinttuihini.:( Kun siis ajattelisi, että pyjamat sopii olla tosi väljät, niin nämä ovat vyötäröltä ja lantiolta todella passelit, mutta reisistä ja polvien kohdalta puristaa istuessa. Flanellikangas ei anna kovinkaan paljoa periksi, joten saumat on koetuksella. Vahingosta viisastuneena olen joutunut toteamaan, että jos lahkeet on alaspäin kapenevaa mallia, niin eivät todellakaan ole minun housuni.

    Ellokselta hankin kolmet leggingsit ja niissä taas ärsyttää vanha tuttu vika, että vyötärö jää vähän liian alas ja on liian väljä, joten housuja pitää nostella käytössä ylös aina silloin tällöin. Nekin oli alehintaan ja kotikäyttöön (olen hankkinut kotihousuja, koska aiemmat resukalsarini oli menneet niin rikki, että jouduin hävittämään ne), joten en pahemmin asiaa murehdi. Pitäisi varmaan tehdä joku housupostaus omaan blogiin, jossa voisin valitella näitä.x)

    Ja kun nyt hoksasin, niin kyllähän bootcuteissa lahje vähän kapenee polveen päin, mutta jostain syystä sellaiset on itselleni sopineet hyvin kaikesta huolimatta. Elastaanilla voi varmaan toisinaan olla tekemistä asian kanssa.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!