4. tammikuuta 2018

Väritrendit kevät/kesä 2018

Jaahas! Kuten lupailinkin tuossa aikaisemmin, niin laitan nyt infoa kevään ja kesän väritrendeistä ja hieman, mitä muodinkin saralla on odotettavissa. Kuten alla näkyy, niin ihanat jätskivärit on hallitsevia ja oma kutina on, että esim. laventelista tulee kevään hittiväri. Punainen jatkaa, mutta nyt ainakin omaa silmään sopivampana. Nuo siniset on suora jatkumo kevään ja kesän farkkutrendistä: nyt muotiin tulee tumma denim. Jihaa sanon minä! Mulle ainakin riittää jo boyfriendfarkkutredi + kaikki helvetin reikäversiot.

Kuten sanottu, niin tumma denim jyrää keväällä ja kesällä ja tämän lisäksi kannattaa vaatekaappiin hankkia paljettia ja se iänikuinen beige trenssi, jos sitä ei ole jo hankkinut. Itse luovuin omastani, koska jostain syystä koin, että oma tyylini on muuttunut niin paljon, että se vaatekappale ei enää iske. Lisäksi kynähameet ja mikroshortsit tekevät nyt ilmeisesti housupukujen kanssa ns. toisen tulemisen.

Itse olen innoissani läpinäkyvän muovin tulemisesta sekä turbaaneista. Laitoin Asoksen alesta tilaukseen muhkean pääpantaturbaanin eli katotaan miten se asettuu päähän. Tuota läpinäkyvää muovia odottelen varsinkin asusteisiin. Tulee mieleen 90- luku, jolloin äiti ompeli mulle Eurokankaan läpinäkyvästä muovista kassin, jossa oli punaiset tikkaukset. Jäädään siis odottelemaan, mitä kaikkea kivaa alkaa valua kauppoihin kevättä kohti mentäessä. Can`t wait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!