16. joulukuuta 2019

Väritrendit kevät/kesä 2020

No niin! Jo melko perinteiseksi muodostunut seuraavan kauden trendivärikatsaus tulee tässä. Kaivelin netin syvistä kätköistä ensi kevään ja kesän väritrendit ja paletti näyttää aika mielenkiintoiselta värien suhteen. Tiedän, että olen taas ajoissa liikenteessä, kun jouluakaan ei ole vielä lusittu, mutta tätä karttaa voi muistutella jo ennen joulua alkavissa alennusmyynneissä.

Mitä tulee omiin värimieltymyksiin, niin kerrankin on värit omaa silmää hiveleviä paria lukuunottamatta: vihreä ei ole ikinä taittunut itselle eli sen jätän suosiolla pois. Sanoo nainen, jolla on metsänvihreä cargoliivi vaatekaapissa :-D Tuo minttu houkuttaa, mutta en usko ainakaan tällä hetkellä, että sitä tulee ainakaan isosti vaatekaappiin. Asusteissa vois toimia. En myöskään usko, että violettia tullaan näkemään mun rytkyissä, joten tuon Grape compote- sävyn deletoin suosiolla väripaletista.

Muut sävyt onkin sit enemmän ja vähemmän mageita ja tuota Mosaic blueta aion kokeilla sisustuksessa kevään aikana. Mun missio onkin käyttää enemmän värejä sisustuksessa ja ollaan mietitty miehen kanssa jotain kivaa sängynpäätyä uutena sisustushankintana. Lisäksi haluaisin meidän olkkariin ison taulun ja sen suhteen olen miettinyt taidelainaamoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!