8. maaliskuuta 2020

Videovinkki: aikuinen nainen meikkaa

Ensiksikin oikein ihanaa ja ainakin täällä Helsingissä aurinkoista naistenpäivää! Nautitaan siis tänään joka päivä pitenevästä valoisuudesta ja isoista lupauksista kevään tulosta.

Blogin luonnoksista löysin päivään sopivan aiheen eli bongasin Youtubesta aivan mahtavan aikuisen naisen, jonka meikkitutoriaalit ovat näin arkimaijallekin oivia inspiraation lähteitä ja päätin ne jakaa myös täällä blogin puolella. Kyseessä on brittimeikkaaja Caroline Barnes, joka jakaa kanavallaan vinkkejä meikkiin, ihonhoitoon ja hiuksiin liittyen. Itseäni viehättää Carolinen tapa tehdä esim. pohja melko orgaanisesti eli iho saa kuultaa eikä sitä ns. meikata tukkoon. Jokainen toki saa meikata itsensä juuri niinkuin haluaa, mutta itseäni viehättää, että iho ja pienet virheet saa näkyä ja lopputuloksesta tulee silti huoliteltu. Kannattaa siis tutustua videoihin ja nauttia vaikka uusien meikkivärien kanssa kevään tulosta ja totta kai juhlia tasa- arvoa naisten päivän kunniaksi. Miehetkin saa meikata!

Lisäsin tuohon alle pari hauskaa ja ajankohtaista videota: kahdesta ensimmäisestä saatte toivottavasti ideoita keväiseen meikkiin <3>>


>
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!