12. maaliskuuta 2020

SkinMoodin puhdistustupsukka

Kun minulle tämä postauksenkin otsikossa mainittu SkinMoodin puhdistustupsukka esiteltiin ensimmäisen kerran, niin ei tuo teddykarhun korvalta näyttävä lärpäke ihan hirmuisesti vakuuttanut. Se olikin kaapissa odottamassa testausta useamman hetken kunnes ehkä (myönnetään) vastahakoisestikin sitä testasin mitään sen upeampia odotuksia sille asettaen. Kuten blogiani pidemmän aikaa lukeneet tietävät ja kerron sen vielä kerran: panostan ihon puhdistukseen ja olenkin vannoutunut tupla/triplapuhdistuksen nimeen vannoja. "Menetelmääni" kuuluu kaksinkertainen puhdistus puhdistusmaidolla ja tämän pesun jälkeen vielä kasvojen ihon läpikäyminen misellivedellä. Joskus käytin myös pyhdistusöljyjä, mutta ne eivät iholleni sopineet, vaan tukkivat oudosti ihoni. Puhdistusmaito onkin vakiintunut itselle ja iholle parhaaksi vaihtoehdoksi. Puhdistustupsukka tai viralliselta nimeltään mikrokuitupesusieni vakuutti ensimmäisellä testillään, mutta miksi?Skinmoodin tupsukka kostutetaan ennen käyttöä ja sitä voi käyttää joko pelkästään veden kanssa tai sitten puhdistustuotteen kanssa. Itse kostutin sienen ja lisäsin sieneen puhdistustuotteen ja pyörittelin sientä hellästi esikostutetulla iholla. Sientä voi käyttää myös ns. viimeistelemään puhdistuksen eli voit pyöritellä puhdistustuotteen ensin iholla käsin ja käydä vielä kostutetun sienen kanssa kasvot läpi. Suosittelen kostuttamaan ihon ennen sienipuhdistusta, koska sieni liukuu ainakin omasta mielestä paremmin iholla. Sienellä saa todella hyvin puhdistettua esim. nenänpielet ja muut ns. tarkkuuta vaativat kohdat.

Syy miksi ihastuin sieneen oli, että se kuinka ns. kumittaa yhdessä puhdistustuotteen kanssa meikin ilman ääretöntä hinkkaamista. Tästäkin syystä uskaltaisin sitä suositella herkälle iholle. Lisäksi tein testin, jossa puhdistin vain kertaalleen meikin sienellä ja puhdistusmaidolla ilman toista tai kolmatta puhdistusta ja kun pyyhin ihon misellivedellä ei ihosta irronnut meikkijämiä ollenkaan. Yleensä näin ei ole. Kyseessä siis simppeli puhdistuksen apuväline, joka säästää ihoa turhalta hinkuttamiselta, mutta säästää myös puhdistustuotetta ja tulee takuupuhdas iho.

Tupsukan käytön jälkeen lisäsin sieneen pari tippaa suihkugeeliä, puristelin sen veden kanssa puhtaaksi ja laitoin tuotteessa olevasta lenkistä kuivumaan. Kätevää! Itse olen pessyt sienen ohjeistuksen mukaisesti pesukoneessakin: sieni kestää 60 asteen konepesun (ilman huuhteluainetta) ja heitänkin sen koneeseen kerran parissa viikossa. Postauksen kuvassa sieni on ollut koneessa pari kertaa ja on vieläkin erittäin hyvässä kuosissa. Sientä voikin maahantuojan ohjeistuksen mukaisesti käytää jopa 200 kertaa. Ihmettelin myös ääneen miksi sieni on tuon värinen, mutta se kuulemma johtuu siitä, että tuossa värissä tupsukassa on parhaimmat pesuominaisuudet. Ei siis kannata tässäkään asiassa antaa ulkokuoren hämätä, koska tästä tulee omaan repertuaariini uusi vakkarituote.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!